Fallskjermselen løsnet

Fall­skjerm­se­len løsnet

Laverne Everett feiret 80-årsdagen med et fallskjermhopp. Det ble mer ekstremt enn hun forventet. Se video.

– Den øverste selen løsnet, slik at jeg hang igjen i den nedre delen, sier amerikanske Laverne Everett til CBS Sacramento.

Videoen viser Everett dinglende under instruktøren. Det var ikke det eneste som gikk galt - hun fikk panikk like før de skulle hoppe.

Hun prøvde å avlyse hoppet i siste liten, men så kastet instruktøren henne ut av flyet likevel. Everett forsikrer om at det ikke var så brutalt som det ser ut i videoen.

– Jeg ser det ikke slik. Han visste hvor mye jeg ønsket å hoppe.

De fikk landet trygt, og ingen ble skadet.

Mange dødsfall

Fallskjermsenteret har hatt flere uheldige hendelser. De ti siste årene har åtte mennesker mistet livet.

– Statistisk sett er vi like trygge som alle andre sentere i landet, sa eieren Bill Dause om det siste dødsfallet i april.

Se også:

Basehoppere hopper fra heisekran

Fuglemannen krasjlandet

Hun er den eldste som har klart det

Se flere videoer fra ABC Nyheter

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Debatt om saker og hendelser er viktig for demokratiet. Men det er også viktig at debatten er uten sjikane, uønsket språkbruk eller personangrep. Derfor blir debatten hos ABC Nyheter overvåket av moderatorer som fjerner innlegg som bryter med reglene. Husk imidlertid at din ytringsfrihet ikke betyr at vi må publisere det du mener.ABC Nyheter krever at du registrerer deg med fullt navn.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus