Åge Fred Gram

22. januar 2015 - 13:26

Russland

Russland og Nord Korea på den ene siden og USA og terroren på den andre siden.USA han støttet terror mot Rossland.

Åge Fred Gram

16. januar 2015 - 13:33

Krise.

Det er ikke krise for vanlige folk eller staten,men bedrifter som ble beskattet mye under Stoltenberg Regjeringen.Komunene har jo mange AP folk som stritter i mot og lager kriser forde de bruker penger på feil sted.

Åge Fred Gram

16. januar 2015 - 12:08

Svalbard.

Når oljefondet blir beordret ut av kull,men staten skal gi krise lån til kull må det være andre ting de skal drive i fremtiden.

Åge Fred Gram

16. januar 2015 - 12:07

Svalbard.

Når oljefondet blir beordret ut av kull,men staten skal gi krise lån til kull må det være andre ting de skal drive i fremtiden.

Åge Fred Gram

13. januar 2015 - 14:54

Sender ut.

Sender man ut barna flytter de kriminelle etter så det var lurt.Desuten sender de Krekar ut flytter alle muslimer etter.Ap ramler til 20 prosent på meningsmålingen.

Åge Fred Gram

9. januar 2015 - 20:47

Sandberg

Hvor mye dritt skal FRP politikere kunne tåle?De blir beskyldt for Bompenger,økte skatter,at De ikke får ut Krekar,hvorfor ikke. Begynne litt med AP de har mange svin på skogen.Venstresiden vil ikke ha Demokrati.De vil ha diktatur.De satt i 8 ÅR og FRP får skylda for deres politikk.Desuten hvordan er det med kildeskatten til Jens og Jagland?

Åge Fred Gram

7. januar 2015 - 14:48

Støre.

Støre advarer mot og selge flytogene,men han støtter spetalen som solgte Hurtigruta.Støre er en type som søker konflikter.Han mener at vi bør få høyere skatt,men utnytter systemet på værste tenkelige måte.

Åge Fred Gram

6. januar 2015 - 10:01

AP

AP vil ikke at deres sympatisører blir hevet ut av Landet.Krekar oppfordret Muslimer å stemme AP. Hvist han blir hevet ut vil Kolberg ha saken i kontrolllkomiten.Støre vil også møte i Utenrikskomiten for første gang å vi trygle om at han får bli.Han blir god å ha i valgkampen.

Åge Fred Gram

5. januar 2015 - 11:40

Harry handel.

Harry handel skal være FRP greie,men der nede møter jeg LO pamper og AP folk så man bør kansje legge bilder av disse ut på nett for og få slutt på mobbingen.?

Åge Fred Gram

5. januar 2015 - 11:34

Tulleuttalser

Jeg slutter ikke før Avisene kommer med noe som har med virkeligheten å gjøre.Eks.Støre går inn for mer skatt på pensjon og mer skatt på Bolig,men låner 4 milioner for og spare skatt,han tar ut 26 milioner i utbytte fra familie bedrift forde det kom en ny skattelov.Utbytte ble derfor skatte fritt.FRP-H- er imot mer skatt,men Avisene er eid av AP-LO og driver hele tiden feilinnformasjon om disse partiene.