John Bang

5. desember 2013 - 9:13

Så rett i.

Valgflesk alt sammen. Det nyter ikke å stole på noen av politikerne her til lands. Men da går min tanke til. Blir våre politikkere over styrt av høyrer makter som Bilderberg eller andre. I så fal burde dette granskes og graves i. TV2 er jo flinke til å grave i saker og kanskje Nyhetsspeilet.no

John Bang

3. desember 2013 - 14:58

Mange slike i Norge.

Det er ikke bare denne Snekkeren. Det er veldig mange slike i Norge. Fordi grensen er pipp åpen for alt og alle. Ingen kontroll på noen ting. Hadde myndighetene begynt å grave i dette. Hadde de funnet mange tussen slike snekkere og i andre fag. Og straff på 2 år er ingen straff for slike utenlandske folk. Det er jo Hotell opphold for dem.

John Bang

3. desember 2013 - 11:15

Helt idiotisk

Kanel innehold kumarin, som er et skadelig stoff som kan gi leverskader i større mengder. Hva med Sukker da. Se på ALL prosess mat i butikken som inne holder sukker & salt. Dette er mange ganger mer farlig. Sukker er drivkraften til kreft blant annet. Men det er lov å ha opp til 60% sukker i maten.

John Bang

2. desember 2013 - 16:04

Hmm. Dette så jo flått ut.

Hmm. Dette så jo flått ut. Men hva med esken som blir hos mottakeren. Blir den hentet av dronen seinere da?? eller ?? Mer overvåking blir dette også...

John Bang

2. desember 2013 - 12:36

samarbeid med EU.

Det går ikke an å samarbeide med noen ting i EU. EU MÅ lages NED en gang for alltid. EU er kun en fordel til rike politiske pamper som er kun ute etter MER PENGER TIL SEG SELV.

John Bang

25. november 2013 - 9:10

Sats på striper.

NEI Aldri i verden om jeg gjør.
posted under Sats på striper

John Bang

24. november 2013 - 9:23

Det er vel ingen ting

Helsearbeider skal ha lurt 750.000 kroner fra eldre i Bergen. Staten tar jo enda mer fra Eldre som har jobbet og bygd landet. For det er den grupe eldre vi snakker om. DE som bygde NORGE. STATEN er mye verre en dette.

John Bang

24. november 2013 - 9:21

Veldig bra,

Kontrollørene blir å finne på steder der Vegvesenet vet at vogntog skaper trafikkfarlige situasjoner og problemer på vinterføre. Utvalgte grenseoverganger og utsatte fjelloverganger prioriteres. Kan dem ikke bare STOPPE ALLE på grensen for kontroll. Da slipper dem å stå over alt i Norge. Ta en DEKK, Bremser, kjølesystem, Alko test osv... ved grensen.

John Bang

20. november 2013 - 10:57

saksøke forfatteren.

Vurderer å politianmelde og saksøke forfatteren. FEIL, De burde komme seg ut av landet isteden for. Vil ikke ha dere her. De gjør bare F skap. Dere blir mer og mer hatet med slik oppførsel.

John Bang

20. november 2013 - 9:55

Dette bør du spare hver måned.

Hvordan kan med spare når en er på minste uføre pensjon. En har jo nesten ikke til faste utgifter en gang. Er denne artikkelen kun for å rake ned på de svake i samfunnet. Regjering og stortinget vil ikke ha noe med disse å gjøre. Og så kommer det NYE landsmenn over grensen og tømmer NAV og kjører rundt i Merce og lever fett.