980 569

LUFTENS KONGE: Tor Hogen Aarøy i kjent positur. Nå får Aalesund-spissen muligheten til vise seg frem i kampen mot Tyskland. Med uttaket av Aarøy tyder mye på at Drillo går for «gamle kunster». (Foto: Scanpix) 
ABCNyheter
ABCNyheter AS Kirkegata 17 Oslo 0153
22 80 85 80 tips@abcnyheter.no
true sport Drillo,landslag,Norge,fotball,nyheter,Sport
Tor Strand Tor Strand er redaktør i ABC Nyheter. 90548980 tor@abcnyheter.no

Drillo tok Aarøy på senga

I dag tok Drillo ut sin første tropp som vikarierende sjef for Norge. Til kampen mot Tyskland 11. februar var det mange ferske fjes.

Egil Drillo Olsen sparte ikke på overraskelsene da han i dag presenterte sin første tropp som foreløpig vikarierende sjef for det norske a-landslaget i fotball.

Mest overraskende var kanskje uttaket av Mounir Hamoud (Bodø Glimt), Børre Steenslid (Viking) og Tor Hogne Aarøy (Aalesund).

Aarøy ble tatt på senga da uttaket ble gjort kjent.

- Jeg må si jeg ble overrasket over å bli tatt ut. Men det var selvfølgelig veldig gledelig, sier den høyreiste spissen til ABC Nyheter rett etter at han hadde fått beskjeden.

Han er spent på den forestående turen til Tyskland og skal etter beste evne gripe sjansen dersom den byr seg.

- Jeg håper på å få muligheten til å vise meg frem, men det er ikke opp til meg å bestemme. Jeg skal gjøre så godt jeg kan og forsøke å vise at jeg har noe å bidra med, fortsetter mannen som måler 204 centimeter på strømpelesten.

Drillo-fotball?

Da Drillo i sin tid var trener for det norske landslaget (1990-98) var et av lagets mest brukte, og fryktede våpen, langpasningen fra Stig Inge Bjørnebyes venstrefot og opp mot Jostein Flos hode. Aarøy har ikke reflektert noe over om Drillo vil prøve å gjenskape dette og putte ham i rollen som den «nye» Jostein Flo.

- Det har gått så fort at jeg ikke har rukket å tenke over noe som helst. Hvordan jeg tror Drillo tenker kan ikke jeg si noenting om akkurat.

Dersom Drillo slipper til Aarøy i privatkampen mot Tyskland på LUT-Arena vil det i så fall være 31-åringens debut for det norske landslaget.

Den norske troppen:

Målvakter: Rune Almenning Jarstein (Rosenborg), Jon Knudsen (Stabæk).

Utespillere: Martin Andresen (Vålerenga), Trond Erik Bertelsen (Viking), Daniel Braaten (Toulouse), Christian Grindheim (Heerenveen), Mounir Hamoud (Bodø/Glimt), Brede Hangeland (Fulham), Thorstein Helstad (Le Mans), Daniel Fredheim Holm (Vålerenga), Erik Huseklepp (Brann), Tom Høgli (Tromsø), Morten Gamst Pedersen (Blackburn), Tore Reginiussen (Tromsø), Bjørn Helge Riise (Lillestrøm), Per Ciljan Skjelbred (Rosenborg), Børre Steenslid (Viking), Fredrik Strømstad (Le Mans), Kjetil Wæhler (Aalborg), Tor Hogne Aarøy (Aalesund). (©NTB)

Alt om fotball

Relaterte temaer

  • Ligaer Premier League, Tippeligaen, Bundesliga mm.
  • Videoer Høydepunkter fra norske og utenlandske ligaer
  • Nyheter Se oversikt over alle fotballnyheter
  • Premier League Se statistikk, resultater og nyheter
  • Tippeligaen Se statistikk, resultater og nyheter

Lesernes kommentarer

2009-01-27T14:38:07

Solveig hagen Solveig Hagen

27. januar 2009 - 15:38

En "ny" Flo på vei...?

Flo-passningen og lange flate baller - eller heller høye baller og lange passninger har vært Drillos force ... men nå tror jeg at dette trikket er utgått på dato.
Spennende lag han har valgt - men er dette et teeam som skal gi Norge status som verdens tredje beste lag...? slik vi en stakket stund var...? Neppe, vi må se inn i øynene at vi er en B-nasjon i fotball - snart er vi vel det også i skihopp - kansje vi skal satse på håndballjentene og holde oss til klubbfotball - i Europa og verdenssammenheng har vi lite- og intet å gjøre.
Norske fotball-gutter er for trege - det presterer bare når de må - og da i på utenlandske lag - der må de...

Willy Wiksaas