Høydepunkter fra Ekstremsportveko på Voss

Ekstremsportveko på Voss er kjent for sine spektakulære sportslige rekorder. Her er høydepunktene fra første dag av festivalen.

Hele saken » Se video

Spøkelset på Elingaard

På 1700-tallet var den mektige Birgitte Kristine Kaas den fryktede eieren av Elingaard. 300 år senere sies det at hun fortsatt vandrer rundt i den vakre herregården utenfor Fredrikstad.

Hele saken » 4

Natten i spøkelseshuset

Geir og Sverre har overnattet på herregården Elingård utenfor Fredrikstad, der det er sagt at det spøker. Her kan du se hele natten på noen minutter.

Hele saken » Se video

Finn det stedet du vil reise til ved å klikke, zoome og dra deg rundt i kartet. Klikk på markørene for å se våre reisereportasjer. Les sakene og bli inspirert!

 

Flere nordmenn tilbringer ferien i Norge

Reiselivsnæringen i Norge opplever en økning i antall nordmenn som bruker ferien på hytter rundt om i landet.

Hele saken » 2

Skal du på bilferie? Dette må du passe på!

Fjern fotoboksvarsleren, kork flaska og vis at bilen din er tom når du forlater den. Her er nyttige sommertips for alle som skal reise med bilen i Europa.

Hele saken » 8

Air France advarer sine kunder mot flygeleder-streik

Franske flygeledere har varslet seks dagers streik fra tirsdag. Air France oppfordrer sine kunder til å utsette å reise i denne perioden.

Hele saken »

Slange sprakk, Norwegian-fly 40 timer forsinket

En sprukket slange førte til nær rekordforsinkelse for de 221 passasjerene som skulle fly med Norwegians nye Dreamliner fra Orlando i Florida til Oslo.

Hele saken » 10

Leie feriebil i utlandet – Dette må du vite

Hva dekker reiseforsikringen? Hva dekker kredittkortet? Holder det med en basic forsikring? Trenger man full forsikring? Spørsmålene er mange, vi har svarene.

Hele saken »

Torsdag kan det bli togstreik

24 lokførere og 14 renholdere i NSB kan bli tatt ut i streik torsdag, dersom partene ikke kommer til enighet hos Riksmekleren.

Hele saken » 2

Rød tråd gjennom London

Nummer 9 er den «dyreste» bussen i byen. Men den åpner for mye rimelig sightseeing og annen moro.

Hele saken »

Sjokkerte publikum med livsfarlig krokodille-stunt

Besøkende i dyreparken i Pattaya i Thailand satte hjertet i halsen da krokodilletreneren gjorde et livsfarlig stunt under en krokodilleoppvising. Han regelrett sklir på magen med hodet først rett mot det åpne gapet til krokodillen, stopper centimetre fra den livsfarlige reptilen.

Hele saken » Se video

Nå kan du regne deg frem til egen flyerstatning

Forbrukerrådet har laget en egen kalkulator for at reisende skal kunne sjekke hva de har krav på dersom flyet deres blir forsinket eller innstilt.

Hele saken »

Dyr på ferieplanen

Du trenger ikke være jeger for å jakte på dyr. Det er tid for å dra på safari i norsk natur.

Hele saken »