Værfast skolekorps måtte levere tilbake taxfree-godteriet da flyet ble kansellert

Først ble flyet kansellert, og så måtte skolekorpset gi fra seg alt de hadde kjøpt i taxfreebutikken. Illustrasjonsfoto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Først ble flyet kansellert, og så måtte skolekorpset gi fra seg alt de hadde kjøpt i taxfreebutikken. Illustrasjonsfoto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Da flyet til London fra Værnes i Trondheim ble kansellert, ble et korps med 50 skoleungdommer tvunget til å levere tilbake godteriet de hadde kjøpt på flyplassen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag kveld sitter 50 ungdommer fra Sjetne skolekorps på flyplassen og venter spent på om det hele tatt blir noen England-tur, skriver Adresseavisen.

– Vi er veldig bekymret for at vi ikke kommer til å komme oss av gårde. Det må jo være vanskelig å omplassere 50 personer på et nytt fly, sier leder i korpset Tore Skaret.

Les også: Passasjerfly fra Norwegian måtte snu etter fuglekrasj

Da flygningen ble kansellert ble de bedt om å forlate området og returnere alle taxfree-varene de hadde kjøpt.

– Alle ungene måtte jo lever tilbake godteriet. Vi sto i lang kø for å levere alt tilbake, sier Skaret oppgitt.

Les også: Alt du trenger å vite om å handle på taxfree

Norwegian opplyser at flyet ble kansellert av flere årsaker, men at det stort sett handler om at det er dårlig vær i området rundt Gatwick flyplass som har forårsaket problemene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har nå akkurat skaffet et nytt fly til i morgen. De som ikke vil reise da kan få pengene tilbake eller booke om gratis, sier presseansvarlig i Norwegian, Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Les også:

Full mann førte til nødlanding – risikerer kjempebot

Slik får du penger igjen når du handler i utlandet

Norske kabinansatte i Norwegian er mest syke