Disney gir en sniktitt på Avatar-attraksjonen Pandora

Artikkelen fortsetter under annonsen

Disney har sluppet en video som gir en forsmak på hvordan attraksjonen Pandora, basert på storfilmen «Avatar», vil bli.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Filmen «Avatar» var en publikum- og kassasuksess av rang da den kom på kino på tampen av 2009.

Allerede i 2011 annonserte Disney at de hadde inngått en avtale med «Avatar»-franchiset om å få lage «Avatar»-attraksjoner i sine fornøyelsesparker.

Nå gir en video som er publisert på bloggen Disney Parks, en snikkikk på hvordan attraksjonen i fornøyelsesparken «Animal Kingdom», som er del av Disney World i Orlando, vil bli seende ut.

Les også: Avatar-universet blir større

Fantastisk univers

Regissør James Cameron lyktes i filmen med å skape et fantastisk univers, som gledet svært mange 3D-brillebekledde kinogjengere.

Cameron tok publikum med på en reise til planeten Pandora, hvor et blått og kattelignende kjempefolk, kalt «na'vi», levde i harmoni med naturen og med hverandre.

Så begeistret var en del for det fiktive universet, at de ble deprimerte etter å ha sett filmen fordi de lengtet tilbake dit.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Kina omdøper fjelltopp etter filmen «Avatar»

Ny attraksjon og film i 2017

Den kommende Disney-attraksjonen som har fått navnet «Pandora: The Land Of Avatar», skal etter planen åpne dørene i 2017.

Filmen fra 2009 vant tre Oscar, og flere oppfølgere er planlagt. Den føste oppfølgeren skal ifølge filmnettstedet imdb.com komme på kino i desember 2017.