Skal du til eller fra Spania torsdag kan du være i trøbbel. Da innstilles nemlig 80 prosent av alle flygninger mellom Spania og resten av Europa. Fotoillustrasjon: Colourbox.com.

Skal du til eller fra Spania torsdag kan du være i trøbbel. Da innstilles nemlig 80 prosent av alle flygninger mellom Spania og resten av Europa. Fotoillustrasjon: Colourbox.com.

Slik rammer gene­ral­strei­ken

Frykter reisekaos til og fra Spania torsdag

8 av 10 fly til og fra Spania kanselleres torsdag 29. mars.

Skal du til eller fra Spania torsdag kan du være i trøbbel. Da innstilles nemlig 80 prosent av alle flygninger mellom Spania og resten av Europa.

Innstillingene skyldes at fagforeningene stopper Spania i 24 timer på grunn av streik, og bare 20 prosent av flyene mellom Spania og resten av Europa vil gå som normalt.

For innenlandstrafikken vil halvparten av flyene til Kanariøyene og Balearene gå som normalt.

Det melder Spaniaavisen.no.

Internasjonale flyvninger utenom Europa kuttes med 60 prosent.

Togtrafikken på lokale og regionale ruter kuttes mellom 70 og 75 prosent, mens 8 av 10 langdistansetog og AVE-tog står.

Skal du ut og reise til eller fra Spania torsdag, må du ta kontakt med flyelskapet ditt for å få råd.

Les flere nyheter her

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Debatt om saker og hendelser er viktig for demokratiet. Men det er også viktig at debatten er uten sjikane, uønsket språkbruk eller personangrep. Derfor blir debatten hos ABC Nyheter overvåket av moderatorer som fjerner innlegg som bryter med reglene. Husk imidlertid at din ytringsfrihet ikke betyr at vi må publisere det du mener.ABC Nyheter krever at du registrerer deg med fullt navn.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus