ABC Nyheter / Spill

Et kommersielt samarbeid med

Artikkelbilde

Nordlie: – Vi er ukloke når vi tar ledelsen

For annen kamp på rad tok tabell­jumbo Sandnes Ulf ledelsen. Men i likhet med Bodø/G­limt slo også Viking tilbake. Det endte 2-2 i lokal­der­byet fredag.
Artikkelbilde

Hodgson ber engelske spillere dra utenlands

Englands lands­lags­sjef Roy Hodgson tror unge engelske spillere kan ha godt av å finne seg klubber utenfor den britiske balløya.
Artikkelbilde

Karlsen: – Rodriguez-kjøpet var et Suárez-svar

Real Madrid hentet James Rodríguez fra Monaco elleve dager etter at Barcelona hentet Luis Suárez fra Liver­pool. Det var et svar på tiltale, mener Tor-Kristian Karlsen.
Artikkelbilde

Inge­brigt­sen vil ha Sollied inn i tre­ner­teamet i RBK

Den ferske Rosenborg-treneren Kåre Inge­brigt­sen vil at Trond Sollied skal komme tilbake til Rosenborg og utgjøre en del av tre­ner­team­et.
Artikkelbilde

Kjar­tans­son lukter på Ivers-rekorden

Vidar Örn Kjar­tans­son dominerer på sjeldent vis i elite­se­ri­en. Islen­din­gen bøtter inn mål som imponerer Thorstein Helstad.
Artikkelbilde

Celtics nordmenn på godt og vondt

Etter 1-1 på utebane mot Maribor har Celtic et alle tiders utgangs­punkt for å ta seg til gruppe­spil­let i mes­ter­liga­en.
Artikkelbilde

Bar­ce­lo­nas kjøpe­stopp opp­rett­holdt

Det inter­na­sjo­nale fot­ball­for­bun­det (FIFA) har avvist Bar­ce­lo­nas anke mot å nekte klubben å signere nye spillere i to over­gangs­vin­du­er.
Artikkelbilde

Solbakken gir ikke opp mes­ter­ligaen

Ståle Solbakken vet det blir tøft, men han tror det er mulig å snyte Lever­ku­sen for mes­ter­li­ga­bil­lett til tross for tirs­da­gens 2-3-tap.
Artikkelbilde

Eggen: – RBK er livredd min kunnskap

Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen (72) mener han aldri fikk et ordentlig svar på hvorfor han ikke fikk fortsette som trener i klubben etter 2010-sesongen.