Flere sivile drept i flyangrep i Syria

Minst ni sivile er drept og 20 såret i flyangrepet mot en landsby i Barada-dalen nordvest for Damaskus, ifølge eksilgruppa SOHR.

Syria anklager Israel for angrep mot flyplass

Syria anklager Israel for å ha angrepet en militær flybase med raketter natt til fredag. Angrepet mot Mezzah-flyplassen i utkanten av Damaskus forårsaket en rekke kraftige eksplosjoner.

USA: – To høyt plasserte IS-krigere drept

En USA-ledet gruppe spesialsoldater drepte to IS-krigere i Syria i helgen, ifølge en tjenestemann i det amerikanske forsvaret.

USA ledet kommandoraid mot IS i syrisk landsby

Amerikanske spesialsoldater har gjennomført et raid dypt inne i IS-kontrollert område og drept flere IS-krigere.

SOHR: Minst 43 drept av bilbombe nord i Syria

Minst 43 personer ble drept, de fleste sivile, da en tankbil med eksplosiver gikk i luften i byen Azaz nord i Syria, ifølge en eksilgruppe.

Syriske opprørere fryser samtaler om planlagte fredsforhandlinger

Flere syriske opprørsgrupper har fryst samtaler om de planlagte fredsforhandlingene i Astana, ettersom de mener syriske myndigheter har brutt den fire dager gamle våpenhvilen i Syria.

Nytt granatangrep mot Russlands ambassade i Damaskus

For andre gang på to dager ble en granat skutt mot Russlands ambassade i Syrias hovedstad Damaskus torsdag, opplyser det russiske utenriksdepartementet.

USA-støttede styrker rykker fram i Syria

Den USA-støttede opprørsalliansen DFS har gjort nye framrykninger i nord i Syria og nærmer seg n å en strategisk viktig IS-kontrollert demning i elva Eufrat, ifølge DFS selv og eksilgruppen SOHR.

Syria beskylder opprørere for å forgifte drikkevann

Drikkevannet i Syrias hovedstad Damaskus er avstengt for tredje døgn på rad. Regimet beskylder «terroristgrupper» vest for byen for å ha forgiftet vannkildene og rørene.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden