Midtøsten

– IS tjener 12 millioner kroner daglig på ulovlig salg av olje

Ifølge ansatte i det irakiske oljedepartementet skal terrorgruppen IS tjene opptil 12 millioner kroner daglig på salg av olje på svartebørsen. Så mye som 210 lastebiler krysser grensen til Tyrika daglig med det sorte gullet.

Hele saken » Se video

Krig og isfront før Stoltenberg overtar NATO

Blodbad og borgerkrig på NATOs dørstokk. Det er realiteten før Jens Stoltenberg overtar roret i alliansen 1. oktober.

Hele saken » 3

Slektninger til savnede soldater i Irak stormet parlament

Over 100 slektninger av soldater som er savnet etter å ha blitt bortført av opprørsgruppen Den islamske staten (IS), stormet tirsdag nasjonalforsamlingen i Bagdad og gikk løs på inventaret.

Hele saken »

Kringkastingsrådet: – NRK har ikke vært kritisk nok til Hamas

NRK lyktes ikke godt nok med å skille propaganda fra fakta i en tidlig fase av sommerens dekning av Gaza-krigen, mener Kringkastingsrådet.

Hele saken » 4

Viser frem overvåkningsdrone i ny propagandavideo

I en ny propagandavideo publisert av terrorgruppen IS vises det opptak fra det som skal være en overvåkningsdrone gruppen angivelig besitter.

Hele saken » Se video

Nye flyangrep i Libya

Uidentifiserte krigsfly gikk også søndag til angrep mot mål i Libyas hovedstad Tripoli, bare timer etter at opprørsgrupper fra Misrata sa de hadde erobret byens hovedflyplass.

Hele saken »

16 drept i israelske luftangrep mot Gaza

Minst 16 palestinere ble drept i israelske luftangrep mot Gaza søndag.

Hele saken »

Minnestund for James Foley

Søndag ble det arrangert minnegudstjeneste for den drepte amerikanske journalisten James Foley i hjembyen Rochester, New Hampshire.

Hele saken »

Amerikansk journalist satt fri i Syria

USAs utenriksminister John Kerry bekrefter at den amerikanske journalisten Peter Theo Curtis som har sittet fanget i Syria, er satt fri.

Hele saken »

– Over 500 drept i kamper om syrisk base

Den islamske staten (IS) har tatt kontroll over den militære flybasen Tabqa i Syria, den siste gjenværende syriske militærbasen i Raqqa-provinsen. Over 500 skal være drept i kampene.

Hele saken »

Høyblokk i Gaza lagt i ruiner av israelsk angrep

En høyblokk i Gaza by ble lagt i ruiner av et israelsk luftangrep lørdag. Ifølge palestinske nødetater og vitner ble minst 18 personer såret.

Hele saken »