USA

Hun får ikke gå i fred

Skuespilleren Shoshana gikk gatelangs i New York med skjult kamera i 10 timer. Hun fikk hundrevis av tilnærminger. Etter at denne videoen gikk verden rundt fikk hun også dødstrusler.

Hele saken » Se video

Får dødstrusler etter trakassering-video

Skuespilleren bidro i kampanje mot trakassering – får nå voldtekts- og drapstrusler.

Hele saken » 1

Fly krasjet inn i bygning i Kansas

Se amatørfoto tatt like etter at et fly styrtet inn i en flyplassbygning rett etter avgang fra Wichita i delstaten Kansas.

Hele saken » Se video

Liz (20) mistet alle vennene etter ulykken

Moren fant denne beskjeden på Facebook: «Vil noen være med meg i dag? Jeg har ingen venner!».

Hele saken » 3

Minst fire personer drept etter at fly krasjet i flyplassbygning

Et småfly har krasjet i en bygning på en flyplass i Wichita i Kansas i USA. Minst to personer er drept, fire er skadet og flere er fortsatt savnet.

Hele saken » 1

Sykepleier i USA trosset ebolakarantene – dro på sykkeltur

Sykepleieren som ble satt i karantene da hun kom hjem til USA etter å ha pleiet ebolasyke i Vest-Afrika, trosset isolasjonen og dro på sykkeltur med kjæresten torsdag.

Hele saken »

Columbine-skuespill skal forhindre skolemassakre

Skuespillforfatter Nathaniel Sam Shapiro har laget et teaterstykke om tenåringsguttene Eric og Dylan som 20. april 1999 drepte 13 mennesker i en skoleskyting. Skuespillet skal vise hvordan Eric og Dylan oppførte seg under planleggingen av massakren og hvilke faktorer som kunne forhindret tragedien. 

Hele saken » Se video

Brittany (29) har ombestemt seg - vil ikke dø 1. november likevel

Brittany Maynard har uhelbredelig kreft i hjernen, og planla sin egen død om to dager. Nå har hun ombestemt seg, og vil leve lenger.

Hele saken » Se video

Brittany (29) vil ikke dø 1. november likevel

Brittany Maynard har uhelbredelig kreft i hjernen, og planla sin egen død om to dager. Nå har hun ombestemt seg, og vil leve lenger.

Hele saken » 10

Kan ha funnet løsning på Earheart-mysteriet

2. juli 1937 forsvant flypioneren Amelia Earhart over Stillehavet. Nå tror forskerne de har identifisert en del av flyet.

Hele saken » 3

Astronauter ikke i fare tross rakett-eksplosjon

Besetningen på Den internasjonale romstasjonen ISS er ikke i fare til tross for at en ubemannet rakett som skulle frakte mat til dem, eksploderte etter oppskytning i USA tirsdag.

Hele saken » 1

NASA-rakett eksploderte 15 sekunder etter oppskyting

Ingen ble skadet da en ubemannet NASA-rakett eksploderte like etter oppskyting. Konserndirektør i NASA sier at det er tøft å miste en rakett, men at det ikke kan sammenlignes med å miste liv. NB! Reportasje på engelsk. 

Hele saken » Se video