USA

«Boston-bomberen» for retten

Etter å ha brukt to måneder på å finne en jury til rettssaken om angrepet mot Boston maraton, kan endelig rettssaken mot terrortiltalte Dzjokhar Tsarnajev begynne.

Hele saken »

Tidligere CIA-sjef innrømmer lekkasje

Tidligere CIA-sjef David Petraeus vil innrømme at han ga åtte bøker med hemmeligstemplet informasjon til sin elskerinne, som skrev en biografi om ham.

Hele saken » 1

Demokrater raser mot Netanyahu etter talen

Flere demokrater beskylder Israels statsminister Benjamin Netanyahu for å hisse til frykt og lede an i en marsj mot krig etter talen han holdt i Kongressen tirsdag.

Hele saken » 2

Snowden vurderer en retur til USA

Edward Snowden, den amerikanske varsleren som har slått seg ned i Russland, er klar for å vende tilbake til USA om han blir lovet en rettferdig rettssak.

Hele saken » 1

USAs justisdepartement: Ferguson-politiet rasistisk

Det er avdekket rasisme både i politietaten og deler av rettssystemet i Ferguson, konkluderer justisdepartementet i USA. En svart tenåringsgutt ble i august i fjor skutt og drept av politiet i byen.

Hele saken » 1

Nord-Korea mener landet kan avskrekke USA

Nord-Koreas utenriksminister mener den koreanske halvøya er en kruttønne og at landet har styrke til å avskrekke de «stadig økende» atomtruslene fra USA.

Hele saken »

Rice ber Kongressen ikke å ødelegge Iran-samtaler

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Susan Rice ber Kongressen innstendig om ikke å ødelegge forhandlingene med Iran ved å innføre nye sanksjoner.

Hele saken » 1

Politi skjøt hjemløs mann i Los Angeles

En hjemløs person i Los Angeles ble skutt og drept i et basketak med amerikansk politi søndag. Videoen av hendelsen skaper reaksjoner i USA.

Hele saken »

Nord-Korea har avfyrt flere raketter

Sør-Koreas forsvarsminister Kim Min-Seok advarer Nord-Korea mot nye rakettoppskytinger.

Hele saken » Se video

Nord-Korea: Varsler nådeløse angrep

Nord-Korea avfyrte flere raketter ut i havet som respons på den årlige militærøvelsen USA og Sør-Korea innledet mandag.

Hele saken » 10

Astronauter på sin tredje romvandring på åtte dager

To amerikanske astronauter var søndag ute på en flere timer lang romvandring for å klargjøre Den internasjonale romstasjonen (ISS) til kommersielt bruk i fremtiden.

Hele saken »

Turistene strømmer til ishulene i Wisconsin

Hulene ved Lake Superior i Wisconsin er blitt fylt av spektakulære istapper. Nå flokker turistene til for å se de flotte isformasjonene.

Hele saken » Se video