USA

Ukraina får milliardlån fra Vesten

USA har sagt seg villig til å gi Ukraina lånegarantier på nesten 16 milliarder kroner i år. EU lover et tilsvarende beløp, men trolig trenger Ukraina enda mer hjelp.

Hele saken » 8

Falt én meter snø på ett døgn

Amerikanske Sara Peek filmet det massive snøfallet som falt i Massachusetts tirsdag. Se den utrolige timelapsen fra terrassen her.

Hele saken » Se video

Nå ligger Boston nedgravd i snø

Tirsdag kveld ble det målt 59 centimeter snø i Boston. Guvernør i Massachusetts Charlie Baker håper delstaten vil være tilbake til normalen på kort tid.

Hele saken » Se video

New York slapp unna, Boston rammet av snøvær

Folk i Boston og omegn balte tirsdag med opp til en meter snø og høyt isnende tidevann i kystområdene. Men New York slapp unna den varslede storstormen.

Hele saken » 1

Meteorolog: – Jeg ber om unnskyldning

Hele den nordlige amerikanske østkysten forberedte seg på den verste snøstormen i byens historie. Nå beklager meteorolog at de meldte feil.

Hele saken » 1

Massachusetts overrasket over snøen: – Den er veldig «fluffy»

Hele østkysten av USA forberedte seg på en historisk snøstorm mandag. Da snøen kom ble myndighetene i Massachusetts overrasket over hvor enkel den var å måke unna. – Så langt, så godt, sier guvernør Charlie Baker på en pressebrief tirsdag, og understreker at stormen ikke er over ennå.

Hele saken » Se video

Har funnet bil i 36 år gammel forsvinngssak

Politiet i Florida fant forrige uke bilen Dana Null (15) og kjæresten Harry Atchison (18) sist ble sett i. Kjæresteparet ble sist sett 17. november i 1978, men nå har politiet trolig gjort et stort gjennombrudd i saken.

Hele saken » Se video

Kan nærme seg løsning i 36 år gammel forsvinningsgåte

Har funnet bilen til tenåringspar som forsvant sporløst i USA i 1978.

Hele saken »

Skiføre i New York City

Etter seks år i New York City fikk Sam Kolich (28) endelig gått på ski i hjembyen tirsdag morgen. Takket være en snøstorm som aldri ble noe av.

Hele saken »

Opphever reiseforbud i New Jersey og New York: – Vi feiltolka stormen litt

Det «livstruende» snøværet meteorologene spådde i blant annet New York og New Jersey i begynnelsen av uka ble ikke like historisk som først antatt. Nå opphever guvernøren i New York reiseforbudet og all kollektivtransport går nå mellom de to nabostatene. 

Hele saken » Se video

Dette metallet er super-vannavstøtende

Forskere ved Universitetet i Rochester i USA har laget en metalloverflate som får vanndråper til å sprette rett av. Den super-vannavstøtende overflaten gjør at overflaten er totalt vedlikeholdsfri. VIDEO: Mann / U. Rochester

Hele saken » Se video

Ansatt sparket sovende jente i barnehagen

Foreldrene gikk til politiet da de oppdaget at datteren hadde blåmerker i ansiktet.

Hele saken »