USA

Solgte heroin fra sykehussenga

Sykeshupersonalet oppdaget en voldsom aktivitet på det ene pasientrommet på intensivavdelingen på et sykehus i Greensburg i USA. Det viste seg at pasienten solgte store mengder heroin fa sykehussenga.

Hele saken » Se video

Triana opererte fjeset for den perfekte selfien

For Triana Lavey var det ikke nok med redigeringsprogram på mobilen for å få det perfekte selvportrettet. Hun har lagt seg under kniven, og brukt 15.000 dollar for å skape det beste ansiktet for en «selfie».

Hele saken » Se video

Russland trekker Georgia-parallell i Ukraina-krisen

Russlands utenriksminister sier at Russland vil svare hvis landets interesser angripes i Ukraina på samme måte som i Georgia i 2008.

Hele saken » 46

Treet som ikke ville bli til ved

Stormen Sandy gjorde at et svært tre falt overende i hagen til Paul Firbas. Han ble imidlertid svært overrasket over hva som skjedde da han skulle hogge treet til ved.

Hele saken » Se video

Forskere leker med ilden - for å lære mer om skogbranner

Forsere ved Universitete i California har gjenskapt skog og krattbranner i kontrolerte former for å se hvilke forhold brannene trives best under. Skogvoktere i USA frykter en rekordtørr sommer og tror denne kunnskapen kan redde verdifull eiendom og ikke minst liv.

Hele saken » Se video

Lagde «utrydningstruet» sang til utrydningstruet tiger

Smithsonian's National Zoo i USA har sammen med indiebandet «Portugal. The Man» laget en «utrydningstruet» sang til sumatratigeren. Det finnes kun drøye 400 ville tigre igjen og derfor har man laget 400 vinylplater av sangen. Etterhvert som sangen spilles vil platen slites ut og sangen dø ut. Sangen finnes kun på disse platene og har fått det passende navnet «Sumaran Tiger».

Hele saken » Se video

Dyrepark lager utrydningstruet sang

Sangen finnes kun på 400 selvdestruerende vinylplater. En for hver ville sumatratiger som er igjen i verden.

Hele saken »

Pilot om Stillehavs-blindpassasjer: - Det virker for umulig til å være sant

En 16 år gammel gutt skal ha innrømmet å ha sneket seg ombord et fly mellom California og Hawaii ved å gjemme seg i hjulbrønnen på flyet. FBI sier det er et mirakel at han overlevde, mens pilot mener historien må være for god til å være sann.

Hele saken » Se video

16-åring skal ha overlevd tur over Stillehavet i 62 minusgrader

En tenåring som hadde rømt hjemmefra i Santa Clara, California overlevde en flyging som blindpassasjer til Hawaii. Pilot sliter med å tro på historien.

Hele saken »

Hjerneskaden gjorde ham til mattegeni

Amerikanske Jason Padgett er en av de få menneskene i verden som brått har blitt et geni etter en hjerneskade.

Hele saken » 2

Hollywood-topper anklages for seksuelle overgrep mot barn

Bryan Singer, en av Hollywoods mektige regissører, anklages for seksuelle overgrep mot unge gutter. Også tre andre store Hollywood-navn trekkes inn i saken.

Hele saken » 2

Tiltalt skutt i retten i USA

Politibetjenter i Salt Lake City åpnet mandag ild mot en mann som sto tiltalt for gjengkriminalitet. Mannen ble skutt i rettssalen.

Hele saken »