USA

Droneinteressen tar av – bli med på dronemesse

Tusenvis tok turen for å få med seg det siste innen droneteknologi på den første kommersielle dronemessen i Los Angeles. I USA har droneindustrien eksplodert og potensialet til de ubemannede flymaskinene beskrives som skyhøyt. 

Hele saken » Se video

Afghanske fanger sendt hjem fra Guantanamo

Fire afghanere som har sittet fengslet på den amerikanske militærbasen Guantanamo på Cuba, er sendt hjem, opplyser USAs forsvarsdepartement.

Hele saken »

Obama kritiserer Sony for å trekke «The Interview»

Det har skapt sterke reaksjoner etter at filmstudioet Sony valgte å trekke kinovisningene komedien «The Interview» som følge av trusler og avsløringer hackere har gjort overfor selskapet. Nå velger også USAs president å kritisere Sonys beslutning. 

Hele saken » Se video

Obama: – Feil å trekke filmen «The Interview»

USAs president Barack Obama sier USA vil svare på dataangrepet fra Nord-Korea, uten å gi detaljer om hvordan eller når.

Hele saken »

– TTIP gjør at Washington vil styre Norge

Miljöpartiet og Socialdemokraterna i Sverige ivrer for verdens mest omfattende liberaliserings-avtale, TTIP. Blir EU og USA enige, får det stor virkning også for Norge.

Hele saken » 16

Travel jul for Zuccarello

Mats Zuccarello inviterer familien på middag på julaften hjemme i New York. I julen har ishockeyproffen et knalltøft kampprogram.

Hele saken »

USA overveier motreaksjon på dataangrep

USA har erkjent at datainnbruddet mot Sony utgjør en nasjonal sikkerhetstrussel, men det gjenstår å se om Washingtons varslede motreaksjon rettes mot Nord-Korea.

Hele saken »

USA åpner etterforskning av datainnbrudd mot Sony

USAs sikkerhetsråd mener datainnbruddene mot filmselskapet Sony representerer en nasjonal sikkerhetstrussel og starter derfor etterforskning av hendelsen.

Hele saken »

«7th Heaven»-skuespiller: – Jeg forgrep meg på tre jenter

Skuespiller Stephen Collins, mest kjent for sine 11 år som far og pastor i TV-programmet «7th Heaven» («Den syvende himmel»), snakker for første gang ut om overgrepsanklagene i et eksklusivt intervju med Yahoo.

Etter at lydopptak fra en time hos ekteskapsrådgiveren som avslører Collins' mørke fortid kom ut i oktober i år, har underholdningsbransjen snudd ryggen til skuespilleren.

Hele saken » Se video

Obama ble tatt for å være kelner

USAs president Barack Obama og hans kone Michelle har delt sine opplevelser om rasisme med pressen.

Hele saken » 5

Denne fisken er ingen fisk

Den ser ut som og beveger seg som en fisk. Men dette er det nye tilskuddet til den amerikanske marinens flåte: En drone som fungerer som en spionfisk.

Hele saken » Se video

Denne fisken kan brukes i spionasje

En robot som ligner og beveger seg som en fisk er den amerikanske marinens nyeste tilskudd til utstyrsparken.

Hele saken » 1