Crystal Palace uten Hangeland knuste Newcastle

Yannick Bolasie scoret to mål i Crystal Palaces 5-1-seier over Newcastle. Foto: Andrew Couldridge (Reuters / NTB scanpix)

Brede Hangeland var ikke i troppen da Crystal Palace kjørte over Newcastle og vant hele 5-1.

Yannick Bolasie og James McArthur ble begge tomålsscorere for hjemmelaget. Det siste målet scoret Wilfried Zaha. Seieren fører laget helt opp på sjetteplass, mens Newcastle nå ligger nest sist med kun ti poeng.

Sunderland spilte en hel omgang med en mann mer etter at Stokes Ryan Shawcross ble utvist like etter pause. Det så likevel ut som bortelaget skulle få med seg et poeng, men scoringer fra Patrick van Aanholt og Duncan Watmore i løpet av de siste ti minuttene gjorde at hjemmelaget fikk med seg alle poengene etter 2-0.

Rémi Garde venter fortsatt på sin første seier som Aston Villa-manager. Hjemme mot Watford kom laget tidlig under 0-1, men utligning ved Micah Richards før pause ga hjemmefansen håp om poeng. Selvmål av Alan Hutton og scoring fra Troy Deeney sørget for at bortelaget tok med seg alle poengene. Jordan Ayew sørget for spenning med sin 2-3-scoring like før slutt.