Teknologi

Dette kan skje når du poster et bilde på nett

En amerikansk mamma ville lære datteren hvor fort ting kan spre seg på nett. Men eksperimentet gikk ikke helt som planlagt.

Hele saken »

Droner lærer å samarbeide i flokk

Et forskerteam i Budapest har utviklet en helt ny teknologi, som gjør at droner flyr samlet og enser hverandres nærvær. De håper det kan hjelpe bønder i jordbruket. Se video.

Hele saken » Se video

Slik søker du smartere i Spotify

Søk etter artister, album, låter, plateselskap, år eller sjanger.

Hele saken »

Er det egentlig noen vits i å kjøpe den nyeste modellen?

MINITEST: Vi har sjekket om du like gjerne kan gå for en telefon til under halve prisen av Galaxy S5, og om rooting er svaret.

Hele saken » 3

– USA kan overvåke og lagre alle telefonsamtaler i et land

Den amerikanske etterretningstjenesten National Security Agency (NSA) har bygd et overvåkingssystem som kan ta opp «100 prosent» av et lands telefonsamtaler, ifølge Washington Post.

Hele saken » 4

Ny bølgekraft-teknologi kan løse kommende energikriser

Forskere i California har utviklet et mekanisk bølgeteppe som i tillegg til å kunne skaffe energi til byer også kan filtrere saltvann om til drikkevann. Forskerne tror at teknologien på sikt kan revlusjonere arbeidet med fornybar energi.

Hele saken » Se video

Stephen fikk rekonstruert ansiktet med 3D-printing

Britiske Stephen har fått rekonstruert ansiktet sitt ved hjelp av en 3D-printer. Han skal være den første i verden som har fått hjelp av denne metoden. Se intervjuet med Stephen her.

Hele saken » Se video

3D-printing brukt til å rekonstruere ansiktet til 29-åring

Britiske Stephen Power skal være den første i verden som får bygd opp igjen symmetrien i ansiktet ved hjelp av denne metoden.

Hele saken »

Robotskjelett gjør at lamme Errol kan gå igjen

Et nyutviklet robotskjelett, spesialdesignet for personer som er lamme fra livet og ned, gir kronisk lamme muligheten til å gå igjen. ReWalk-drakten har gikk lamme Errol muligheten til å gå for første gang på to år.

Hele saken » Se video