Vintersport

Sundby først opp monsterbakken

Martin Johnsrud Sundby vant Tour de Ski for andre gang på rad.

Hele saken »

Ødegaard vant prisen for årets gjennombrudd

Martin Ødegaard (16) fortsetter å bryte barrierer. Lørdag ble han tidenes yngste vinner på Idrettsgallaen.

Hele saken » 2

Moan med pallplass nummer 50

Med strålende langrennsform gikk Magnus Moan og Mikko Kokslien seg opp til 3.- og 4.-plass under verdenscuprennet i kombinert lørdag. Tyske Eric Frenzel vant.

Hele saken »

Velta nummer seks, Freund suveren i Kulm

Rune Velta ble beste nordmann med en 6.-plass i skiflygingsbakken i Kulm lørdag. Tyske Severin Freund lekte med konkurrentene og vant suverent.

Hele saken »

2.-plass og sterk EM-åpning av Ida Njåtun

Ida Njåtun tok først annenplassen på 500 meter i skøyte-EM lørdag. Deretter slo hun til med sjetteplass på 300 meter. Hun ligger på fjerdeplassen sammenlagt.

Hele saken »

Fourcade vant foran Bjørndalen i Oberhof

Ole Einar Bjørndalen var nær sin 94. verdenscupseier i skiskyting, men han maktet ikke å holde tempoet oppe mot slutten av lørdagens sprint i Oberhof.

Hele saken »

Kristoffersen sikret norsk tredjeplass

Henrik Kristoffersen lå på fjerdeplass etter første omgang av verdenscuprennet i storslalåm i Adelboden lørdag. Han endte på tredjeplass til slutt.

Hele saken »

Pedersen snuser på seierspallen

Sverre Lunde Pedersen imponerte med 3.-plass på 5000-meteren og plasserte seg som nummer fire før siste dag i skøyte-EM i Tsjeljabinsk.

Hele saken »

Sundby nærmet seg Northug

Martin Johnsrud Sundby og Petter Northug sanket begge bonussekunder underveis, men klarte ikke være med i seierskampen på lørdagens 15-kilometer i Tour de Ski. Tyske Tim Tscharnke vant.

Hele saken »

– Northug slipper soning under VM

Det at det ennå ikke er bestemt når Petter Northug skal sone promilledommen, betyr at han rekker VM i Falun, hevder TV 2.

Hele saken » 4