Vintersport

Bjørgen ser mot neste OL

Langrennsdronningen Marit Bjørgen har åpnet for å satse helt til OL i 2018 ved å undertegne en fireårig sponsoravtale med en svensk klesleverandør.

Hele saken »

Nestendag for Bardal i Kollen

Formen er nær på topp for Anders Bardal, men Severin Freund ble for god i Holmenkollen søndag. Trønderen har ikke tenkt det dugg på skiflygings-VM.

Hele saken »

Hilde fornøyd etter 13.-plassen

Tom Hilde fikk til sesongens beste renn i Holmenkollen søndag. Han ble utklasset av vinneren Severin Freund, men smilte likevel på vei ut av bakken.

Hele saken »

Uhrenholdt Jacobsen skadd under tremila

Astrid Uhrenholdt Jacobsen falt og kjørte på en lysmast under søndagens tremil i Holmenkollen. Det er uklart hva slags skade hun har pådratt seg.

Hele saken »

Japansk vinnermaskin overlegen i Kollen

Sara Takanashi (17) utklasset feltet igjen og tok sesongens 13. verdenscupseier i Holmenkollen lørdag.

Hele saken »

Norsk seier i kjelkehockey, tap i rullestolcurling

Norges kjelkehockeylag innledet med 2-1-seier over Tsjekkia i Paralympics lørdag. Curlinglaget må kjempe for å gå videre.

Hele saken » 1

Sundby på annenplass, men vant verdenscupen

Martin Johnsrud Sundby sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen underveis, men måtte se seg slått av Daniel Richardsson på femmila i Holmenkollen lørdag.

Hele saken »

– Skjønner at andre mistenker nordmenn for doping

– Når flere løpere som de norske slo, i ettertid er tatt for doping, er det klart man må forstå andres mistanker mot nordmenn, sier Skjeldal - som maner til varsomhet mot gale slutninger.

Hele saken » 13

Sint Aukland ut mot skipresidenten på «Skavlan»

– Nå ser jeg bare en som sitter her uten ryggrad, sa Anders Aukland med adresse skipresident Erik Røste under torsdagens innspilling av «Skavlan» i Stockholm, skriver Dagbladet.

Hele saken » 3

Northug står over Holmenkollen

Petter Northug (28) føler seg ikke i god nok form til å gå lørdagens krevende femmil i Holmenkollen, melder NRK.

Hele saken » 5

– Jeg er såret over beskyldningene

Frode Estil er forbannet på svensk dokumentar, som i hans øyne henger ut uskyldige langrennsløpere som dopingbrukere. Han synes synd på landsmann Anders Aukland.

Hele saken » 20