Vintersport

Coop fortsetter samarbeidet Northug

Coop Norge inngikk onsdag en ny samarbeidsavtale med Petter Northug. Audi Norge forlenger ikke sponsoravtalen sin med langrennsstjernen.

Hele saken » 33

Northug får trolig ny Audi-avtale

Skistjernen Petter Northug får trolig ny bilavtale med Audi etter at han i slutten av mai totalvraket en sponset Audi i påvirket tilstand.

Hele saken » 3

Adressa: Kveen blir Northug-trener

Stig Rune Kveen (34) er langrennsstjernen Petter Northugs nye trener, skriver Adresseavisen.

Hele saken »

Tidligere kaptein ferdig i Vålerenga

Cato Cocozza fikk fredag kveld beskjeden om at han ikke er ønsket med videre hos Vålerenga hockey. – Jeg er skuffa over måten det skjer på, sier Cocozza.

Hele saken »

Northug: – Tenker på Falun-VM hver dag

Han ble nummer åtte i konkurranse med eliteløpere fra langrenn og skiskyting. Likevel føler Petter Northug at han er på rett vei mot sesongens hovedmål.

Hele saken » 2

– Uenigheter truer VM-drømmen

Petter Northugs sponsoravtaler er på kollisjonskurs med skiforbundet. Alle forhandlingsmøter er utsatt på ubestemt tid, melder Adresseavisen.

Hele saken » 15

Northug hemmelighetsfull om egen form

Petter Northug måtte tåle å se broren punktere kampen for motstanderne i kjendiskampen på Ekebergsletta onsdag. Om egen form var skistjernen relativt taus.

Hele saken »

Bjørgen: – Northug får ikke min sympati

I et intervju med svenske Expressen sier Marit Bjørgen at hun synes synd på Petter Northug som person, men at hun synes fyllekjøringen i mai var helt uakseptabel.

Hele saken » 9

Landslagstreneren får ikke tak i Northug

Landslagstrener Trond Nystad har ikke vekslet et eneste ord med Petter Northug etter fylleskandalen tidlig i mai.

Hele saken » 12

Mye uavklart rundt Northug

Over to måneder etter promillekjøringen har Petter Northug fortsatt ikke skrevet under en ny avtale med hovedsponsor Coop.

Hele saken » 12

IOC-topp: – Vår feil at byene trakk seg

IOC-topp Gilbert Felli innrømmer at IOC har mye av skylden til at flere søkerbyer til vinterlekene i 2022 har trukket seg. Det står nå om tre kandidater; Oslo, Beijing og Almaty. Så langt har både Stockholm, Krakow og Lviv trukket sine kandidaturer, mens flertallet her hjemme er skeptiske til en norsk vinter-OL om åtte år.

Hele saken » Se video