Vintersport

Bjørgen ble nesten lei seg over spurtseieren

– Det var nesten ekkelt å klinke til på oppløpet mot Therese, sa Marit Bjørgen etter sin 68. verdenscupseier.

Hele saken »

Jansrud: – Skulle gitt mer gass i starten

Kjetil Jansrud ledet på siste mellomtid i super-G-rennet lørdag, men en feil like før mål kostet ham seieren. Den norske alpinstjernen ble nummer to.

Hele saken »

– Lunde Pedersen har stabilisert seg i verdenstoppen

Sverre Lunde Pedersen gjorde et av sine beste tekniske løp noensinne da han lørdag skøytet inn til 2.-plass på 5000 meter i verdenscupen.

Hele saken »

Eckhoff strålte av glede etter debutseieren

Tiril Eckhoff trodde egentlig ikke løpet hennes var godt nok, men lørdag viste hun for første gang ryggen til hele verdenseliten i skiskyting.

Hele saken » 1

Tiril Eckhoff sikret sin første verdenscupseier

Skiskytteren Tiril Eckhoff avsluttet fantastisk og sikret seg karrierens første verdenscupseier i sprinten over 7,5 kilometer lørdag, til tross for en bom på siste skyting.

Hele saken »

Schmid på pallen i Lillehammer

Jan Schmid gikk seg opp fra 12.-plass i hopprennet til 3.-plass i langrenn kombinert da Eric Frenzel og Fabian Riessle sørget for dobbelt tysk.

Hele saken »

Johaug hadde marginene og tidelene med seg

Therese Johaug gikk til topps på fem kilometeren i fristil i minitouren på Lillehammer lørdag. Hun slo Marit Bjørgen med 0,3 sekunder.

Hele saken »

Klemetsen ut i klar ledelse

Håvard Klemetsen fikk til et kjempehopp på 142 meter og går ut 24 sekunder foran neste mann i langrennet i verdenscupen i kombinert lørdag.

Hele saken »

Bjørgen til topps igjen

Marit Bjørgen (34) herjet på ny med konkurrentene i sprintløypa i Lillehammer fredag da hun tok første stikk i verdenscupens minitour.

Hele saken » 2

Juryen plasserte Northug sist i semifinalen

Petter Northug kommer ikke til å gå finalen etter å ha blitt plassert sist i heatet på grunn av en ureglementert manøver.

Hele saken » 30

– Bjørgen kan være verdens beste som 55-åring

NTNU-professor Jan Helgerud med oppsiktsvekkende påstander.

Hele saken » 4