Vintersport

Fak vant, Tarjei Bø med ny bronse

Slovenske Jakov Fak vant gullet på mennenes fellesstart i VM søndag. Tarjei Bø tok sin tredje bronsemedalje i mesterskapet.

Hele saken »

Astrid skal studere for fullt

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (28) skal ta 30 studiepoeng i medisinstudiet til høsten, i tillegg til at langrennskarrieren skal pleies videre.

Hele saken »

Kristoffersen suste inn til slalåmseier

Henrik Kristoffersen vant søndagens verdenscupslalåm i slovenske Kranjska Gora. Han slo Giuliano Razzoli med 24/100 sekund.

Hele saken »

Bildene vi elsker å se av Marit Bjørgen

Seier etter seier og masse jubel, vi elsker å se skidronningen Marit Bjørgen gå først i mål. Alle foto: NTB Scanpix.

Hele saken » Se video

Bjørgen vant tremila i Kollen

Marit Bjørgen rykket fra Therese Johaug i den siste bakken og gikk inn til seier på 30-kilometeren under verdenscupavslutningen i Holmenkollen søndag.

Hele saken » 1

Ensom Eckhoff på fellesstarten

For første gang siden 2009 stiller Norge med kun én løper på fellesstarten i et mesterskap i skiskyting. OL-bronsevinner Tiril Eckhoff er den eneste som har vært god nok i verdenscupen.

Hele saken »

Hardt arbeid har gitt Velta resultater

Den gamle klisjeen om at øvelse gjør mester tror Rune Velta (25) er forklaringen på den eventyrlige utløsningen han har hatt i hoppbakken i de siste ukene.

Hele saken »

Norge abdiserte fra stafett-tronen

Norge tok sølv på mennenes stafett i skiskytter-VM lørdag. Nordmennene har dominert VM-stafettene de siste årene, men denne gangen ble tyskerne for sterke. Frankrike tok bronsen.

Hele saken »

Stolt Røthe takket for tilliten

Sjur Røthe tok karrierens første verdenscupseier på selveste femmila i Holmenkollen. Etterpå ga han trenere og lagkamerater deler av æren.

Hele saken » 13

Christiansen vant verdenscuprenn i slopestyle

Fristilkjører Tiril Sjåstad Christiansen vant i sitt annet verdenscuprenn i slopestyle etter skademarerittet som holdt henne ut av konkurranse i over ett år. 17-åringen Johanne Killi ble nummer tre.

Hele saken »

Kristoffersen klatret 16 plasser etter superkjøring

Henrik Kristoffersen la skuffelsen fra første omgang bak seg og kjørte seg opp fra 22.- til 6.-plass i storslalåmrennet i Kranjska Gora lørdag.

Hele saken »