Vintersport

– Hadde fortsatt hevdet meg

Likevel angrer ikke kombinertlegenden på at han la opp som 30-åring. Lad opp til helgens kombinertrenn med en av sportens aller største gjennom tidene.

Hele saken »

Kowalczyk lei folks VM-råd

Justyna Kowalczyk (31) avviser på det mest bestemte at hun vil senke ambisjonene i VM som følge av kollapsen i Tour de Ski.

Hele saken » 2

Norsk stafettseier i Ruhpolding

Ankermann Emil Hegle Svendsen måtte tåle ett ekstraskudd på siste stående, men slo Tyskland i spurten og sikret norsk seier på verdenscupstafetten i Ruhpolding torsdag.

Hele saken »

Litt forsiktig Svindal tilbake på ski

Aksel Lund Svindal brukte hele tirsdagen på Head-fabrikken og fikk tilpasset skistøvlene. Det gjorde at den første skituren på tre måneder torsdag gikk greit.

Hele saken »

VM i fare for Bardal etter håndleddsbrudd

Anders Bardal brakk håndleddet, men var likevel offensiv etter sykehusbesøket i Wisla torsdag. – Dette var både irriterende og synd, sa han.

Hele saken »

Bjørndalen: – Jeg kan fortsatt utvikle meg mye mer

Torsdag ettermiddag er kongen av skiskyting tilbake i Ruhpolding i Tyskland for å gå stafett for Norge. Sporten.com fikk et eksklusivt møtte med tidenes vinterolympier da han la grunnlaget for årets sesong.

Hele saken » 3

– Deilig å vinne over egen frykt

Når redselen kommer sigende, vet freeski-stjernen Aleksander Aurdal (26) at han er på rett spor.

Hele saken »

– Nå blir det youghurt, grøt og tomatsuppe de neste ukene

Landslagsveteran i kjelkehockey, Lloyd Remi Solberg (27), fikk pucken i kjeven under en trening på mandag. Resultatet ble kjevebrudd på to forskjellige steder og en rad med løse tenner.

Hele saken »

Northug reiser til Rybinsk

Langrennsstjernene velger høyst ulike opplegg fram mot VM i Falun. Petter Northug blir den eneste norske mannlige landslagsløperen som deltar i verdenscuprennene i Rybinsk 24. og 25. januar.

Hele saken » 2

Cologna advarer nordmennene

Dario Cologna havnet utenfor pallen i Tour de Ski. Men nå advarer han de norske gullhåpene og lover at han vil være tilbake i toppform i VM.

Hele saken » 5

Northug fristes av Canada-tour i 2016

Petter Northug er innstilt på å bli enig med skiforbundet om en ny avtale neste sesong, skriver NRK.

Hele saken »