Vintersport

Heiberg: – Et slag i trynet

IOK-medlem Gerhard Heiberg sier han ikke er overrasket over onsdagens nei til OL i Oslo, men sier det likevel kommer som et slag i trynet.

Hele saken » 24

Kroken på døren for vinter-OL i Oslo i 2022

Da Høyres stortingsgruppe onsdag sa nei til statsgaranti, var alt håp ute for dem som ønsket seg et vinter-OL i Oslo i 2022. Oslo trekker søknaden om statlig støtte.

Hele saken » 42

Stang om IOK-kravene: – Sånn er det ikke i Norge

Oslo-ordfører Fabian Stang mener IOKs krav gir inntrykk av at den olympiske idé har gått helt av hengslene.

Hele saken » 56

Oslo2022: – Ser frem til å få et innblikk i deres vurdering

Oslo2022 er fornøyd med at deres vurderinger i stor grad sammenfaller med tallene kvalitetssikringsgruppen har kommet frem til.

Hele saken »

Høyre bestemmer seg for OL onsdag

Onsdag skal Høyres stortingsgruppe bestemme seg i spørsmålet om Oslo-OL 2022. Tirsdag kveld kom rapporten som viser at de foreslåtte kuttene ikke sparer staten for så mye som tidligere anslått.

Hele saken » 6

Skjebnedag for vinter-OL i Oslo

Kvelden før Høyre skal bestemme seg i OL-saken kom rapporten som hevder at «billig-OL» bare sparer halvparten av det søkergruppen anslo.

Hele saken » 15

Skistyret godkjente Northug-avtale

Alle formelle godkjennelser fra Norges Skiforbund er på plass. Nå mangler bare Petter Northugs signatur før langrennsløperen er klar for å gå verdenscup.

Hele saken »

Flertall for OL i Norge i ny meningsmåling

Kutt i utgifter og gjenbruk av anleggene fra Lillehammer-OL ser ut til å få folk til å snu i OL-spørsmålet. For første gang er det nå flertall for arrangementet i en meningsmåling.

Hele saken » 12

Ekspert skeptisk til norske OL-krav

Forestillingen om at IOK går med på hva det skulle være for å sikre et OL i Oslo er naiv, mener idrettsblogger Andreas Selliaas.

Hele saken » 3

Svindal: - Verste treningsleiren i karrieren

Aksel Lund Svindal (31) hudfletter skiforholdene han og alpinlandslaget har hatt i Argentina, og kaller oppholdet for den verste treningsleiren noensinne.

Hele saken »

Northug sikter mot VM-gull og verdenscuptittel

I et intervju med Trønder-Avisa forteller Petter Northug at han tar ett år av gangen og at alt som gjelder nå er å trene best mulig fram mot den kommende VM-sesongen.

Hele saken » 2