Vintersport

Norsk vekkelse ga ny VM-seier

Norge var ille ute mot Danmark i ishockey-VM, men en mesterlig snuoperasjon ga 4-3-seier i Minsk søndag. Det var nordmennenes annen strake seier.

Hele saken » 1

Hockeygutta jublet for seier i «nøkkelkampen»

Italia var laget som måtte slås. Slik sett fikk Norges ishockeyherrer en perfekt åpning på VM i Minsk med 3-0-seier lørdag.

Hele saken »

Ingen nedtur for skøyteforbundet at Kemkers glapp

Den modellen Gerard Kemkers ville jobbe etter, passet ikke med skøyteforbundets og Olympiatoppens modell. Dermed blir det ikke nederlandsk trener i norsk skøytesport.

Hele saken » 2

Coop og Audi skryter av Northug etter intervjuer

Petter Northugs hovedsponsorer – Audi og Coop – har fortsatt ikke avgjort om de vil kutte samarbeidet med langrennsstjernen etter at han ble siktet for promillekjøring.

Hele saken »

Tror Northug kan «ta en Tiger Woods»

Vegard Arntsen i selskapet Sponsor Insight tror Petter Northug (28) kan gjøre omdømmecomeback i skisporet, og viser til Tiger Woods-skandalen.

Hele saken »

Pappa Northug ber om ro

I en sms til svenske Aftonbladet ber pappa John Northug om ro.

Hele saken » 11

Siktelse mot Northug kan drøye to uker

Analysen av Petter Northugs blod etter fyllekjøringen er et avgjørende bevis for politiet i Trondheim, som vil vente på prøvesvaret før de formelt sikter skistjernen.

Hele saken » 5

Her festet Northug før den ville bilferden

Skistjernen totalvraket millionbil på vei hjem fra byen.

Hele saken » 3

Jurister tror på ubetinget fengsel for Northug

Jurister mener det er skjerpende at Petter Northug hadde en passasjer med seg da han kjørte med promille og vraket bilen søndag morgen. Erna Solberg vil tilgi ham.

Hele saken » 22

Hockeylandskampen mot Sverige avbrutt

Etter bare åtte minutter og 24 sekunders spill måtte fredagens vennskapskamp i ishockey mellom Norge og Sverige stoppes på grunn av dårlig is. Det hele ble avgjort på straffeslag.

Hele saken »

Zuccarello scoret i Rangers-seier

Mats Zuccarello Aasen scoret et av målene da New York Rangers natt til fredag norsk tid slo Philadelphia Flyers 4-1 i første runde i NHL-sluttspillet.

Hele saken »