Målshow da Odd slo Mjøndalen

Odd slo Mjøndalen 6-3 i et fyrverkeri av en fotballkamp i eliteserien søndag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Odd tok ledelsen med tre mål på ti minutter borte mot Mjøndalen søndag. Hjemmelaget reduserte flere ganger, men skienslaget vant til slutt 6-3.

Etter at Odd tok ledelsen kom hjemmelaget mer inn i kampen, og reduserte til 3-2. Mjøndalen presset for en utligning, noe som åpnet for to Odd-mål på to minutter, og det sto 5-2.

De siste fire minuttene scoret først Mjøndalens Sanel Kapidzic sitt andre for dagen, før Olivier Occean gjorde det samme for Odd, og fastsatte sluttresultatet til 6-3.

Odd tok ledelsen 16 minutter inn i kampen. Espen Ruud la inn fra venstre, og keeper Ivar Andreas Forn krasjer inn i lagkamerat Stian Aasmundsen og Fredrik Oldrup Jensen i det han skulle klarere. Svakt keeperspill av hjemmelagets sisteskanse, og det sto 1-0.

Halvveis i omgangen brøt Jone Samuelsen et Mjøndalen-angrep, før han dro seg forbi Joachim Solberg Olsen, og la ut til Bentley på høyrekanten. Foran mål ender Ulrik Arneberg med å score selvmål, og dermed doble ledelsen til Odd.

Bare minutter senere scorer Olivier Occean sitt åttende mål for sesongen, i det han alene med Forn setter ballen lavt i venstre hjørne.

Kortvarig håp

Tre minutter før pause sørget Erik Midtgarden for at Mjøndalen avsluttet omgangen med scoring da han reduserte til 3-1.

Kapidzic sørget for nytt håp i Mjøndalen-leiren da han reduserte til 3-2 etter 57 minutter.

Odd økte ledelsen etter en kontring i det 68. minutt. Occean fant Bentley, som lekkert vendte bort Kinni Grewal før han hamret ballen i krysset.

Bare to minutter senere la Ole Jørgen Halvorsen på til 5-2, etter nok en kontring. Bentley fant Halvorsen, som fra kloss hold satte ballen bak Forn.