Kamara fikset uavgjort for Molde

Ola Kamara scoret for Molde etter 20 minutter i Kroatia. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
Ola Kamara scoret for Molde etter 20 minutter i Kroatia. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde spilte 1-1 borte mot Dinamo Zagreb i det første oppgjøret i 3. kvalifiseringsrunde av mesterligaen. Ola Kamara scoret det viktige bortemålet for gjestene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde hang bra med gjennom store deler av kampen og hadde flere kontringsmuligheter til å score vinnermålet, men bør si seg godt fornøyde med et knallsterkt uavgjortresultat.

– Det er en fantastisk prestasjon og et meget godt resultat, sier trener Tor-Ole Skullerud til NRK.

Måltyven Ola Kamara ble nok en gang redningsmannen for Molde da han satte inn 1-1 på en vakker stupheading etter 20 minutter. Det svært viktige bortemålet kom bare et par minutter etter at hjemmelaget hadde gått opp i ledelsen med Ángelo Henríquez.

Viste fingeren til publikum

Det var god stemning i Molde-garderoben etter kampen.

– Spillerne er kjempefornøyde. Vi trengte en god prestasjon og det fikk vi her. Da er stemninga god, men vi vet alle mann at vi trenger en god prestasjon til, sier Skullerud.

Mens nordmennene kunne smile, var det tydelig at hjemmefansen i Zagreb ikke var spesielt tilfreds med lagets prestasjoner. Ved pause pep supporterne høylytt mot Zagreb-spillerne, og kampens store snakkis kom da hjemmelagets Paulo Machado fikk rødt kort for å ha vist fingeren til publikum.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette skjedde etter at han var byttet ut, og dermed fikk kroatene fullføre kampen med elleve mann.

På høyde med hjemmelaget

Utover i oppgjøret var Skulleruds mannskap helt på høyde med vertene. I det 68. minutt fikk Mattias Moström en eventyrlig mulighet til å sende Molde opp i ledelsen da han ble spilt fri på bakerste stolpe. Men en dårlig touch gjorde at ballen gikk himmelhøyt over mål.

Returkampen spilles i Molde i neste uke. Vinneren går til neste hinder, play-off-runden om plass i gruppespillet i mesterligaen.