Ingen avklaring rundt Svindal

Aksel Lund Svindal i aksjon på trening i Wengen i forrige uke. Nå er han i Oslo for å få skikk på kneet sitt. Foto: Peter Schneider / Keystone / AP / NTB scanpix
Aksel Lund Svindal i aksjon på trening i Wengen i forrige uke. Nå er han i Oslo for å få skikk på kneet sitt. Foto: Peter Schneider / Keystone / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mens konkurrentene setter utfor verdens tøffeste utforløype, er alpinstjernen Aksel Lund Svindal i Oslo for å få orden på sitt plagsomme kne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lund Svindal har slitt med kneet siden Val Gardena før jul og han dro hjem fra Wengen etter to gjennomkjøringer der i forrige uke. 34-åringen skal gjennom undersøkelser på Olympiatoppen for å se hva som er årsaken til at kneet plager ham såpass at han ikke kan konkurrere.

– Det er ikke noe nytt. Vi har hatt noen runder med legene hvordan vi skal gripe dette an. Fokuset vårt er å få Aksel klar, sier sportssjefs Claus J. Ryste til NTB mandag.

Det var på Hausbergkanten i Kitzbühel for snart ett år siden at uhellet var ute og Svindal pådro seg både brusk og leddbåndskader i kneet. Mens konkurrentene skal sette utfor "Die Streiff" sitter altså Svindal og venter på legenes råd om hva som skal skje framover.

Les også: Kristoffersen om suksessen: – Utrolig kult