Ødegaard så Rennes vinne

Martin Ødegaard var i Frankrike søndag.
Martin Ødegaard var i Frankrike søndag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Martin Ødegaard satt på tribunen da Rennes slo Saint-Étienne 2-0 i fransk fotball søndag.

Real Madrid-spiller Ødegaard var i sommer linket til Rennes, men noen utlånsavtale kom aldri i stand. Det har vært spekulert i at Rennes igjen kan være en aktuell destinasjon for drammensgutten når overgangsvinduet åpnet i januar, og søndag fikk spekulasjonene ny næring.

Da dukket Ødegaard overraskende opp på Roazhon Park for å se Rennes i aksjon mot Saint-Étienne. Et bilde som er publisert av en rekke kontoer på Twitter skal angivelig vise Ødegaard på vei inn på arenaen.

Martin Ødegaard fikk onsdag sin debut i Real Madrids startoppstilling i cupkampen mot Cultural Leonesa. Etter 6-1-seieren fikk nordmannen strålende kritikker og skryt av blant andre trener Zinédine Zidane.

Søndag fikk 17-åringen se Paul-Georges Ntep og Kamil Grosicki score målene for Rennes i 2-0-seieren over Saint-Étienne. Ole Selnæs startet som vanlig kampen for gjestene og spilte samfulle 90 minutter. Trønderen pådro seg gult kort i annen omgang.

Alexander Søderlund ble sittende på benken for Saint-Étienne.

Med seieren klatret Rennes til fjerdeplass på tabellen i Ligue 1. Saint-Étienne er nummer ni.