Bentley scoret etter 13,5 sekunder da Odd spilte uavgjort

Chukwuma «Bentley» Akabueze scoret for Odd allerede etter 13,5 sekunder da laget spilte 1-1 borte mot Strømsgodset. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Chukwuma «Bentley» Akabueze scoret etter allerede 13,5 sekunder da Odd spilte 1-1 borte mot Strømsgodset.

Gjestene hadde avspark i førsteomgang på Marienlyst og et langt oppspill mot Olivier Occean endte i beina på nigerianske Bentley. Han gjorde ingen feil og sendte Dag-Eilev Fagermos mannskap i ledelsen før 14 sekunder var spilt.

Odd var imidlertid ikke lenge i paradis. Fem minutter senere var det 1-1 etter at Bismark Adjei-Boateng stanget inn en corner fra Jonathan Parr.

Jevnt

Ingen av de to lagene klarte å følge opp de elleville åpningsminuttene av den første omgangen, og til tross for at både Kristoffer Tokstad og Francisco Júnior hadde muligheten til å sende hvert sitt lag i ledelsen, gikk lagene i garderoben på 1-1.

Fagermo ble nødt til å gjøre et bytte i pausen da Jone Samuelsen måtte bli igjen i garderoben med en skade han har slitt med i lengre tid. Odd-treneren bekreftet til TV 2 at Samuelsen må gjennom en operasjon og at sesongen er over for hans del.

Frekk variant

Fra innbytterbenken fikk han se Odd styre og skape det meste som skjedde innledningsvis etter pause, men etter 78 minutter hadde vertene muligheten til å ta ledelsen.

Først prøvde Tommy Høiland seg på en frekk variant da han med hælen sendte et frispark like utenfor stolpen til Sondre Rossbach og like etter prøvde Eirik Ulland Andersen. Skuddet var knallhardt, men Rossbach var med på notene og holdt forsøket.

Resultatet gjør at Odd har 42 poeng, mens Strømsgodset klatrer til sjuendeplass med 36 poeng.