Liverpool lekte seg med Hulls ti mann

Sadio Mané feirer etter Liverpools tredje mål i 5-1-seieren over Hull. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Med én mann mer kjørte Liverpool over Hull. Jürgen Klopps menn scoret blant annet på to straffespark og ga seg ikke før det sto 5-1 på Anfield.

Adam Lallana ga hjemmelaget ledelsen mot Hull etter 17 minutters spill, og da Ahmed Elmohamady fikk direkte rødt kort for å redde med armen på streken et kvarter senere, var det ingen tvil om hvor det bar.

James Milner scoret på det påfølgende straffesparket, mens Sadio Mané la på til 3-0 ti minutter før pause. I andre omgang kom Philippe Coutinho på scoringslista minuttet etter at David Meyler ga Hull et trøstemål.

Milner fastsatte resultatet til 5-1 fra straffemerket i det 71. minutt.

Med en forsvarsspiller utvist ble Adama Diomandé ofret. Nordmannen var dermed ferdigspilt etter bare 33 minutter. Markus Henriksen ble matchvinner i ligacupen for Hull i midtuka, og fikk et drøyt kvarter som innbytter på tampen.

Utenom arbeidsuhellet mot Burnley har Liverpool virkelig pekt seg ut som en seriøs utfordrer til Premier League-tittelen i sesonginnledningen. Merseyside-laget klatrer til en tredjeplass etter seieren mot Hull, ett poeng bak Tottenham på plassen foran. Manchester City står fortsatt med full pott på seks kamper etter deres seier mot Swansea.