Henriksen på vei til Hull

Markus Henriksen var ikke i troppen til AZ søndag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Markus Henriksen var ikke i troppen til AZ søndag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mye tyder på at Markus Henriksen nærmer seg en overgang til Hull. Nordmannen var ikke i troppen da AZ Alkmaar slo Nijmegen 2-0 søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Henriksen bekreftet fredag at han var på vei til belgiske Anderlecht, men Hull skal ha kastet seg inn i kampen om midtbanespilleren i siste time. Ifølge rapportene er Henriksen i samtaler med Premier League-klubben. Der blir han i så fall lagkamerat med landslagskollega Adama Diomandé.

Hull tapte 0-1 for Manchester United, men har fått en god start på sesongen og står med seks poeng på de tre første kampene.

Søndag signerte Anderlecht den rumenske midtbanespilleren Nicolae Stanciu fra Steaua Bucuresti for snaut ti millioner euro.

Fred Friday noterte seg for øvrig for en målgivende da AZ slo Nijmegen 2-0. Laget står med sju poeng på de fire første seriekampene.

Ruben Yttergård Jenssen spilte hele kampen for Groningen da laget spilte 0-0 og tok ett poeng borte mot storlaget PSV, selv om gjestene måtte spille med ti mann etter en utvisning allerede etter 34 minutter. Alexander Sørloth kom inn i det 62. minutt. Groningen står uten seier i ligaen denne sesongen.