«Bentley» vil likevel bli i Odd ut kontraktstiden

Chukwuma Akabueze (Bentley) vil bli i Odd ut kontraktstiden til tross for bud fra FC Sheriff Tiraspol. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
Chukwuma Akabueze (Bentley) vil bli i Odd ut kontraktstiden til tross for bud fra FC Sheriff Tiraspol. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Chukwuma «Bentley» Akabueze skal nå være innstilt på å fortsette i Odd ut sesongen til tross for bud fra moldovske FC Sheriff Tiraspol.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag meldte Telemarksavisa at Bentley var rasende på klubben fordi han ikke ble solgt til FC Sheriff Tiraspol. Nigerianeren uttalte at han ikke kunne spille mer for Odd og at han følte seg sveket av klubben som ved flere anledninger hadde lovet å selge ham.

Fredag er pipa en helt annen. Til samme avis uttaler Atta Aneke, Bentleys agent, at det blir vanskelig å gjennomføre en overgang i sommervinduet og at 27-åringen i så måte vil konsentrere seg om å spille for Odd ut sesongen.

Aneke bekrefter også at kantspilleren er klar for Odds kamp mot Brann søndag. Spilleren selv hadde ingen kommentar til lokalavisen.