Rosenborg ydmyket Haugesund

Rosenborgs Mushagalusa Bakenga Joar Namugunga (nr. 2 f.v) og RBK gutter jubler etter 5-0 scoring under eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Haugesund på Lerkendal stadion. Foto: NTB scanpix.

Rosenborg knuste Haugesund 6-0 i eliteserien i fotball for menn lørdag.

Etter 17 minutters spill tok RBK ledelsen ved Christian Gytkjær. Det var 26-åringens åttende seriemål for sesongen.

Alexander Stølås var uheldig og satte ballen i eget mål noen minutter etter sidebytte. Matthías Vilhjálmsson økte til 3-0 for Rosenborg sju minutter etter hvilen, og RBK-spilleren scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 4-0 sju minutter senere. Et kvarter før slutt la innbytter Mushaga Bakenga på til 5-0 for Rosenborg, og RBK-innbytteren la på til 6-0 minuttet før full tid.

Rosenborg har nå vunnet ni hjemmekamper på rad.

Haugesunds Alexander Stølås fikk gult kort.

Kampen på Lerkendal stadion ble dømt av Martin Lundby. 16.901 tilskuere fulgte oppgjøret.

Rosenborg møter Viking 30. juli, og Haugesund spiller neste kamp mot Sogndal dagen etter.