Vant en kvart million på sensasjonelt Leicester-gull

Artikkelen fortsetter under annonsen

Leicester-fan Leigh Herbert kan juble hele veien til banken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da Premier League-sesongen startet i august i fjor tippet de fleste ekspertene laget Leicester City på nedrykksplass. Det gjorde også oddssetterne, som ga laget en 5000 til én-odds på å vinne ligaen.

Men mandag kunne fansen og spillerne juble, for Tottenhams uavgjort mot regjerende mestre Chelsea betød at ingen lag kunne ta igjen Leicester, som nå på sensasjonelt vis er seriemestre i England.

Les også: Leicester er engelske seriemestere

Vant en kvart million

Dagen derpå er det få som smiler bredere enn Leicester-fan Leigh Herbert. Han satte fem pund, tilsvarende 60 kroner på Leicester-ligagull i august. Nå kan han kassere ut over 20.600 pund, tilsvarende 250.000 norske kroner.

– På begynnelsen av sesongen var det helt utrolig å se på laget. Andre halvdel var faktisk ganske ille. Jeg ble dårlig under kampene og fikk ikke sove. Det var alt jeg tenkte på og det tok helt over livet mitt, sier han til Reuters.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Stolt Ranieri: – Dette hadde jeg aldri ventet

Bør løftet fra skuldrene

Han var naturlig nok ganske fornøyd med at nå er ligagullet et faktum.

– Det er fantastisk! Det føles også som en tung bør er løftet fra skuldrene mine. Leicester har vunnet Premier League! Jeg trodde aldri jeg noen gang skulle si det og mene det, sier han utenfor King Power stadion i Leicester.

Les også: Leicester-kaptein skrøt av lagånden etter ligagullet

Sjekk også de ville jubelscenene i Leicester da gullet var et faktum: