Abdullahi-dobbel sørget for Viking-seier

Vikings Samuel Adegbenro storspilte mot Haugesund. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Vikings Samuel Adegbenro storspilte mot Haugesund. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Viking tok sesongens første hjemmeseier med 3-2-triumf over fylkesrival Haugesund søndag. Suleiman Abdullahi ble den store helten med to mål på like mange minutter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stavanger-laget hadde verken scoret eller vunnet på eget gress i eliteserien denne sesongen før Haugesund kom på besøk. Fulltreffere av Mathias Bringaker og Suleiman Abdullahi (2) ordnet en fortjent 3-2-seier – til tross for hektiske sluttminutter.

– Det ble veldig spennende på slutten, men vi var et bedre lag hele kampen. Det er deilig å vinne på hjemmebane, så da slipper vi å prate mer om det. De får 3-2-målet på slutten og kaster fram alt de har. Det var herlig at det holdt helt inn, sa Viking-trener Kjell Jonevret til TV 2 etter kampen.

– Det var et bedre lag og fortjente å vinne. De tar over de første 20-25 minuttene i annen omgang. Det var vanskelig for oss, men innsatsen var bra, supplerte FKH-trener Mark Dempsey.

Ikke siden 2010 har det blitt mer enn to mål i et eliteserieoppgjør mellom de to rogalandslagene. Søndag ble det tidlig klart at trenden var i ferd med å snu da Torbjørn Agdestein sendte gjestene fra Haugesund i føringen allerede etter drøyt 13 minutter.

Et innlegg fra Sondre Tronstad fant veien til Alexander Stølås på bakre stolpe. Han la ballen på tvers til Agdestein som i sin tur fikk en meget enkel jobb med å bredside inn et noe ufortjent ledermål.