Liverpool lekte med Aston Villa

Liverpool-spiller Kolo Touré feirer sin scoring sammen med lagkameratene.
Liverpool-spiller Kolo Touré feirer sin scoring sammen med lagkameratene. Foto: Carl Recine / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble enkelt for Liverpool på Villa Park der bortelaget ikke stoppet før det sto hele 0-6.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ser bekmørkt ut for Aston Villa som blir stående med sine 16 poeng i bunnen av Premier League-tabellen. Jürgen Klopps Liverpool sikret seg en enkel seier på bortebane der de knuste hjemmelaget hele 6-0 – med seks ulike målscorere.

Daniel Sturridge åpnet ballet med sin scoring etter 16 minutter da han fikk stå umarkert og heade et Philippe Coutinho-innlegg enkelt i mål. Og deretter ble Aston Villa totalt overkjørt av Liverpool.

Les også: Arsenal-helten: – Det har vært en berg-og-dal-bane

Innlegg ble mål

James Milner satte inn 0-2 da han sendte et frispark, som egentlig var et innlegg, direkte i mål. Mamadou Sakho gikk opp i en duell og forstyrret Aston Villa-keeper Mark Bunn nok til at sistnevnte ikke klarte å avverge.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-2, men etter hvilen fortsatte marerittet for bunnlaget. Emre Cans avslutning fra utenfor sekstenmeteren etter 58 minutter var god, og Bunn måtte plukke dagens tredje ball ut av nettet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjelden Touré-scoring

Og flere skulle det bli. Sekunder etter at Divock Origi var kommet inn for Sturridge, satte innbytteren inn 0-4 etter å ha blitt spilt igjennom i bakrom. Bare to minutter senere var det Nathaniel Clyne sin tur til å tegne seg på scoringslisten. Etter klabb og babb inne i feltet fikk engelskmannen til slutt puttet ballen i mål.

Scoringsfesten på Villa Park ble avsluttet av selveste Kolo Touré som scoret sitt første Premier League-mål på over fem år. Igjen var markeringen elendig fra Aston Villa-spillerne, og Touré fikk heade inn 0-6 uten problemer og til stor jubel fra lagkameratene.

Etter 26 runder ligger Liverpool på en åttendeplass på tabellen, 15 poeng bak serieleder Leicester.