Seieren glapp for Norwich

Mark Noble hamrer inn scoringen som sikret 2-2.
Mark Noble hamrer inn scoringen som sikret 2-2. Foto: Ed Sykes / Reuters

Uten suspenderte Alexander Tettey måtte Norwich se at 2-0-ledelsen ble utlignet av West Ham i Premier League lørdag.

Alexander Tettey sonet sin siste kamp i sin to kampers suspensjon for å ha pådratt seg ti gule kort i årets sesong.

Etter en målløs første omgang scoret Robbie Brady kampens første mål etter at Michail Antonio mistet ballen på egen halvdel. Brady førte ballen til 16-meteren før han scoret via tverrliggeren. Wes Hoolahan la på til 2-0 25 minutter før slutt.

Men West Ham ga ikke opp. Scoringer av Dimitri Payet og Mark Noble ga laget ett poeng. London-klubben var også nærmest scoring det siste kvarteret, men begge lag gikk for seieren. Det ebbet likevel ut i uavgjort.

Dermed forblir Norwich under streken. Gultrøyene har ikke vunnet en kamp siden 2. januar.

Stoke slo tilbake

Stokes rekordsignering Giannelli Imbula var med på å sikre seieren mot Bournemouth etter tre strake tap. Spissen, som kostet 240 millioner kroner i januar, scoret kampens første mål. Ibrahim Afellay og Joselu sikret 2-0 og 3-0 like etter pause. Joshua King fikk én omgang for Bournemouth i 1-3-tapet.

Everton tapte overraskende 0-1 hjemme mot West Bromwich. Salomón Rondón scoret målet for gjestene.

Southampton i form

Southamptons fortsetter i sin forrykende form. Lørdagens 1-0-seier mot Swansea var lagets femte på de seks siste kampene. Og Southampton har ikke sluppet inn mål i noen av kampene. Shane Longs scoring sendte klubben opp på 6.-plass.

Troy Deeney scoret begge målene da Watford slo Crystal Palace 2-1 på bortebane. Brede Hangeland var ikke i Palace-troppen. Emmanuel Adebayor signerte for Palace i januar og scoret sitt første mål for klubben. (©NTB)