Jansrud vant kombien i Wengen foran Svindal

Kjetil Jansrud reagerer på seieren.
Kjetil Jansrud reagerer på seieren. Foto: Ruben Sprich / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjetil Jansrud tok sin andre verdenscupseier for sesongen da han gikk til topps i superkombinasjonen i Wengen, fire hundredeler foran Aksel Lund Svindal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jansrud lå på tredjeplass etter utfordelen. Da ledet Svindal, og det skilte 90 hundredeler mellom dem. Begge kjørte svært gode utforrenn, og det var bare franskmannen Adrien Theaux som klarte å splitte dem. Han endte på tredjeplass til slutt og var ikke mer enn 13 hundredeler bak Jansrud.

Oversikt: Sport på TV i helgen

I slalåmrennet satset Jansrud maksimalt. Han fikk klaff ut fra start, og selv om han gjorde en stor feil like før mål, holdt det til seier med svært liten margin.

Svindal kjørte også bra på toppen av slalåmløypa, men tapte så å si hele forspranget til Jansrud i mellompartiet. Han hadde ikke mer enn 19 hundredeler å gå på til Jansrud da han startet på det avsluttende henget. Det holdt nesten, men Svindal var fire hundredeler for sent i mål.

Aleksander Aamodt Kilde lå på sjuendeplass etter utfordelen, men var uheldig og hektet ut av kombinasjonen i den tredje porten i slalåm.