Kane brennhet da Spurs banket West Ham

Harry Kane scoret to ganger da Tottenham vant igjen.
Harry Kane scoret to ganger da Tottenham vant igjen. Foto: Matthew Childs / Reuters

Harry Kane har virkelig fått blod på tann etter en svak sesongstart. Søndag scoret spissen to nye mål da Tottenham satte West Ham på plass med 4-1.

Det begynte å hviskes om Kane var en såkalt «one season wonder» etter at han unngikk å score i sesongens seks første seriekamper, men etter hat tricket mot Bournemouth i oktober har det virkelig løsnet for 22-åringen.

– Dette var sannsynligvis vår beste kamp denne sesongen. Vi har trent utrolig bra hele uken og vi prøvde bare å overføre det til kampen. Vi kom ut i et veldig høyt tempo, sa han til Sky Sports etter kampen.

Med søndagens mål har Kane scoret i fem Tottenham-kamper på rad i alle turneringer, og i serien har bare Jamie Vardy (13) og Romelu Lukaku (9) flere enn hans åtte seriemål.

– Når en spiss har selvtillit, føler man at målene kommer i hver kamp. Jeg kunne scoret et par til i dag, men det viktigste er at vi vant ved å spille godt, sier han.

Mål i hver omgang

Mot West Ham sendte Kane hjemmelaget foran etter en glimrende vending etter 23 minutter, og fem minutter etter pause satte spissen inn sitt annet for dagen.

I mellomtiden hadde midtstopper Toby Alderweireld doblet ledelsen etter å ha stanget inn en corner.

Mot slutten gjorde høyreback Kyle Walker ydmykelsen komplett da han banket inn dagens fjerde for hjemmelaget.

Like etter scoret Manuel Lanzini et vakkert trøstemål for West Ham, men det var altfor sent til å skape noen spenning.

Like bak Arsenal

West Ham har vært blant Premier Leagues beste bortelag, men de har nå tapt to strake på fremmed gress.

Mot Tottenham hadde de lite å stille opp med, og savnet av skadde Dimitri Payet var tydelig.

Tottenham er nå nummer fem i serien, bare to poeng bak erkerival Arsenal på den viktige fjerdeplassen.

Spurs er fire poeng bak serieleder Leicester. West Ham er på sin side nummer seks, tre poeng bak London-rival Tottenham.