Målshow da Strømsgodset slo Sarpsborg

Gustav Wikheim kunne juble for to scoringer da Strømsgodset slo Sarpsborg 6-1 lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Strømsgodset tok sin tredje seier på rad da de lørdag slo Sarpsborg 6-1. Drammenserne sikret seg dermed tre viktige poeng i kampen om medalje.

Gustav Wikheim scoret kampens første mål etter 18 minutter. Lars-Christopher Vilsvik la inn fra høyrekanten, og Wikheim på bakerste stolpe sørget for ledelse.

Strømsgodset presset hjemmelaget, og Øyvind Storflor doblet gjestenes ledelse da han etter 37 minutter headet ballen i mål via tverrliggeren.

Etter hvilen tok det bare fire minutter før Iver Fossum la på til 3-0. Målscorer Storflor slo inn fra høyre, og inne i feltet ventet Fossum og styrte ballen i det lengste hjørnet.

Sarpsborg reduserte etter 53 minutter ved Amin Askar. Kronberg la inn til Askar, som feilvendt tok ned ballen, fikk vendt opp, før han smalt ballen i nettaket bak Strømsgodset-keeper Espen Bugge Pettersen.

Strømsgodset lot ikke Sarpsborg komme mer inn etter scoringen, og la på til 4-1 tre minutter etter reduseringen. Gustav Wikheim scoret sitt andre for kvelden litt sener med sitt niende eliteseriemål for sesongen. Wikheim og Marcus Pedersen spilte vegg inne i hjemmelagets sekstenmeter, før Wikheim avsluttet med å sette ballen over Lasse Heinze i Sarpsborg-målet.

Bassel Jradi fikk sjansen åtte minutter før slutt. Dansken viste seg fram og scoret to minutter etter byttet. Det stoppet ikke der, og Thomas Sørum sørget for at det endte 6-1 da han scoret fire minutter før slutt.

Drammenserne har dermed fire poeng til gode på Odd i bronsekampen. Skienslaget spiller borte mot Haugesund søndag.