Northug-løsning mellom Coop og skiforbundet ryker trolig

Langrennsløper Petter Northug viste frem sine medaljer som pauseunderholdning på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Langrennsløper Petter Northug viste frem sine medaljer som pauseunderholdning på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Langrennssjef Åge Skinstad tror ikke det blir noe avtale mellom Coop og Skiforbundet, men håper fortsatt på en løsning med Northug.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avisen skrev for to uker siden at floken mellom Northug og skiforbundet kunne løses med at skiløperens personlige sponsor gikk inn som sponsor av breddedelen i forbundet.

Denne muligheten skal likevel ikke være aktuell, melder VG.

Northug og Skinstad har etter langrennssesongen forhandlet om en avtale med 29-åringen. Styret i forbundet har vedtatt at samarbeidet mellom VM-kongen og Coop må opphøre hvis Northug vil gå verdenscuprenn i sesongen 2015/16.

Selv om den skisserte løsningen mellom de tre partene trolig er ute av bildet, fortsetter Northug og skiforbundet samtalene i løpet av de neste dagene.

– Vi skal fortsette samtalene mandag eller tirsdag, for å prøve å få til en avtale. Jeg tror og håper fortsatt at vi kan få en avtale med Petter, sa Skinstad til avisen. (©NTB)