Start-tap med ti mann mot Sarpsborg

1-2 til Sarpsborg under eliteseriekampen mellom Start og Sarpsborg 08 på Sparebanken Sør arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix.

Start måtte avslutte kampen med ti mann da Espen Hoff fikk marsjordre fem minutter før pause. Dermed kunne Sarpsborg vinne 2-1.

Innbytter Martin Wiig ble matchvinner med sin 2-1-scoring fire minutter før slutt.

Veteranen Hoff var ufin da han taklet Armin Askar på vei alene mot mål og dommer Trygve Kjensli hadde ikke noe annet valg enn å sende Hoff i tidlig dusj.

Gjestene tok ledelsen da Kristoffer Tokstad utnyttet en dårlig klarering fra Ole Martin Rindarøy og nettet sikkert alene med Håkon Opdal.

Rindarøy gjorde det imidlertid godt igjen da hans corner fant pannebrasken til Matthías Vilhjálmsson seks minutter senere slik at lagene var like langt.

Start holder 13.-plassen og har tre poeng ned til Sandefjord på kvalik. Sarpsborg er nummer åtte med sesongens tredje seier.

Kampen kom noe sendt i gang da Sarpsborg-målvakten måtte bytte drakt like før start.