Hazard årets spiller i Premier League

Eden Hazard ble søndag kåret til årets spiller i Premier League av spillerne. (Foto: Andrew Couldridge, Reuters / NTB scanpix)
Eden Hazard ble søndag kåret til årets spiller i Premier League av spillerne. (Foto: Andrew Couldridge, Reuters / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Chelsea-spilleren Eden Hazard ble søndag kåret til årets spiller i Premier League av spillerforeningen i England (PFA).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 24 år gamle belgieren har spilt en nøkkelrolle i Chelsea-mannskapet som etter 0-0 mot Arsenal søndag ser ut til å ha full kontroll på serietittelen. London-laget er kun to seirer fra å sikre Premier League-trofeet for første gang siden 2010.

Hazard har scoret 18 mål for Chelsea i alle turneringer denne sesongen. I tillegg har han bidratt med flere målgivende pasninger.

– Jeg er veldig fornøyd. Målet var å én dag være den beste, og det har jeg klart denne sesongen. Jeg har spilt veldig bra og Chelsea har gjort det samme. Jeg vet ikke om det er fortjent, men det er veldig hyggelig for meg, sa Hazard under utdelingen søndag kveld.

– Å bli stemt fram av spillerne er det beste, for de vet alt om fotball, la han til.

Tottenhams Harry Kane ble nummer to, mens Manchester United-målvakt David de Gea kom på tredjeplass. Kane (21) ble i tillegg kåret til årets unge spiller.

– Dette er et veldig stolt øyeblikk for meg og familien min. Forhåpentligvis er dette den første av mange (priser). Jeg må fortsette å jobbe hardt, men det å bli anerkjent av spillerne er noe spesielt og noe jeg definitivt ikke vil glemme, sa Kane.