Hoff reddet tre poeng for Start

Espen Hoff var dagens mann for Start. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

To sene mål fra Espen Hoffs fot sikret Start seieren hjemme mot Sandefjord med 2-1 søndag.

Før veteranen Hoff slo til syv minutter før slutt var det Lars Bohinens mannskap som førte kampen med sin 1-0-ledelse.

Etter en målløs og hendelsesfattig 1. omgang var det Alexander Gabrielsen som hadde sendt laget fra hvalfangerbyen i ledelsen etter 68 minutter med et hodestøt etter en corner. Det var Gabrielsen annen fulltreffer for sesongen.

Kampen så ut til å ebbe ut med Sandefjord annen strake seier etter comebacket i eliteserien, men Espen Hoff ville det annerledes. Han banket inn utligningen fra skrått hold med strak høyrefot etter 83 minutter. Sandefjord-forsvaret fikk ikke avklart ordentlig og Hoff benyttet anledningen.

Tre minutter ut i ekstratiden slo samme mann til igjen. Sandefjord-målvakt Lars Herlofsen fikk bokset et overlegg bare halvveis ut. Der dukket Hoff og et nytt kremmerhus ble et faktum.

Start står med fire poeng etter to kamper, mens Sandefjord blir stående med sin ene seier fra åpningen mot Bodø/Glimt.

– Jeg synes alt i alt vi vinner fortjent. Vi var det beste laget når vi klarer å presse høyt, men ikke fullt så gode ellers, sa Mons Ivar Mjelde etter kampen.