Arsenal slapp med skrekken

Mesut Özil feirer Arsenals 1-0-scoring sammen med midtstopper Laurent Koscielny. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix.

Arsenal så ut til å ha kontroll, men slapp Leicester inn i tirsdagens Premier League-kamp. Til slutt seiret likevel londonerne 2-1.

Tabelljumbo Leicester var ikke levnet rare sjansene i London, men slo godt fra seg innledningsvis.

Gjestene produserte kampens to første målsjanser, uten å finne nettmaskene bak Arsenal-keeper David Ospina.

Etter hvert spilte hjemmelagets stjerner seg varme, og snaut halvtimen ut i kampen kom ledermålet signert midtstopper Laurent Koscielny. Franskmannen var våkent framme på Mesut Özils hjørnespark og bredsidet ballen i korthjørnet.

2-0 kom fem minutter før pause, og igjen var Özil sentral. Tyskeren sendte av gårde et godt skudd som Leicesters veterankeeper Mark Schwarzer måtte gi retur på. Den satte Theo Walcott sikkert i mål.

Kramaric reduserte

Kroatiske Andrej Kramaric ble hentet til Leicester i januar for å skyte klubben ut av nedrykksstriden, og kvarteret ut i annen omgang banket han inn reduseringen. Dermed var det kamp igjen i London.

Flere mål ble det ikke.

Arsenal slo dermed tilbake etter det sviende nederlaget i London-derbyet mot Tottenham lørdag.

Alexis Sánchez var tilbake i Arsenals lagoppstilling etter lårskaden som har holdt ham på sidelinjen den siste tiden. Chileneren startet på topp og henviste franske Olivier Giroud til innbytterbenken.

Den dårlige nyheten for hjemmelaget er at Aaron Ramsey igjen måtte gå av banen med en skade.