Manchester United fikk det enkelt mot Leicester

Radamel Falcao scoret Manchester Uniteds annet mål i 3-1-seieren over tabelljumbo Leicester. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix.

Manchester United hadde få problemer med å feie tabelljumbo Leicester av banen på Old Trafford. Storklubben vant 3-1.

United-laget var svært lysten på å revansjere det ydmykende 3-5-tapet på bortebane i september. Det skulle vise seg ikke å bli noe problem.

Etter litt over halvspilt omgang fikk Louis van Gaals elleve utvalgte den forløsende scoringen, noe heldig. Daley Blind stjal ballen fra Andrej Kramaric og sendte til en offsideplassert Robin van Persie. Assistentdommeren holdt likevel flagget nede, og nederlenderen kunne enkelt sette inn 1-0 i Manchester.

Mønsterkontring

Kun fire minutter senere kontret vertene bortelaget i senk. Van Persie satte fart på midtbanen, før han sendte Angel Di Maria alene gjennom med Leicester-målvakt Mark Schwarzer. 42-åringen reddet skuddet, men ga en retur som Radamel Falcao skled inn i mål og doblet ledelsen.

Ett minutt før pause slo Wayne Rooney en nydelig corner som Blind fikk stusset videre i feltet. Ballen traff Leicester-midtstopper Wes Morgan, som aldri kom seg unna og satte ballen i eget nett.

Roet det ned

I annen omgang roet United det hele ned og skapte lite. Laget kontrollerte kampen, men Leicester satte et lite skremmeskudd i hjemmelagets publikum elleve minutter før slutt.

Esteban Cambiasso mottok ballen i 16-meteren, holdt på den, før han sendte den videre til Marc Albrighton på overlapp. Vingen prikket et utsøkt innlegg på hodet til Marcin Wasilewski, som umarkert headet inn 3-1. Det ble med det ene målet for gjestene, og United vant komfortabelt 3-1.

United klarte dermed å reise seg fra 0-1-tapet mot Southampton forrige runde og 0-0-kampen mot Cambridge i FA-cupen sist helg.

Leicester er fortsatt plassert helt på bunn i Premier League.