Middlesbrough sjokkerte City i cupen

Patrick Bamford jubler for sin scoring mot Manchester City i FA-cupen. Middlesbrough vant til slutt kampen 2-0. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix.

Stjernene i Manchester City fikk det ikke til mot Middlesbrough og tapte 0-2 i FA-cupens 4. runde lørdag.

Den første scoringen kom sju minutter ut i annen omgang. Albert Adomah kranglet seg gjennom City-forsvaret og kom først på ballen i duell med keeper Joe Hart. Ballen trillet mot mål, og da Fernando forsøkte å klarere, sendte han ballen i en taklende Patrick Bamford og i mål.

På overtid var innbytter Kike frempå og fastsatte resultatet til 2-0.

I første omgang var City det klart førende laget, men Tomás Mejías i Middlesbrough-målet gjorde sine saker godt.

Kritikk

Manchester City spilte dermed sin femte kamp på rad uten å holde nullen på hjemmebane.

Manuel Pellegrini og hans mannskap har måttet tåle kritikk for sin treningsleir i Abu Dhabi. Den varte i fem dager, og laget ankom Manchester bare 21 timer før kampstart mot Middlesbrough.

– Vi er ikke bekymret. Det er bare noen få timers tidsforskjell, og vi kommer tilbake fredag og forbereder oss til kampen som normalt, sa Pellegrini før avspark.