Hareide: – Vi har gode sjanser til å slå Olympiakos

Åge Hareide tror på Malmö-seier mot Olympiakos i mesterligaen. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix
Åge Hareide tror på Malmö-seier mot Olympiakos i mesterligaen. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Åge Hareide frykter ikke greske Olympiakos selv om grekerne slo Atlético Madrid 3-2 i åpningskampen i mesterligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg tror vi har gode sjanser mot Olympiakos hjemme i Malmö. Her har vi en særdeles bra statistikk fra kvalifiseringen, sa Hareide da han møtte pressen tirsdag ettermiddag.

Norges landslagsspiller Omar Elabdellaoui spiller i Olympiakos.

– De var dyktige mot Atlético, særlig på avslutninger. Samtidig er det slik at Olympiakos ikke er på samme nivå som Juventus. De er mer lik oss. Vi kommer til å dominere kampen. Olympiakos kommer til å få det veldig vanskelig her. Vi har en enorm støtte i Malmö, fortsatte Malmö-treneren foran onsdagens hjemmekamp.

Les også: Hareide terper taktikk foran Juventus-møtet

Heldig seier

MFF tapte 0-2 mot Juventus i sin åpningskamp. Nordmannen er ikke altfor imponert over grekerne, selv om Olympiakos innledet gruppespillet med seier mot Atlético.

– De er veldig effektive i avslutningsfasen og har spisskompetanse framover. Men Atlético var passive ved 0-1, og to stoppere kolliderte og bød på fritt spillerom på 0-2. Og på 1-3 fikk Mitroglu vende opp aldeles for lett. Han har bare én venstrefot, likevel fikk han vende seg dit uten å bli blokkert. Jeg kan ikke forstå hvorfor Atlético lot det skje, sa Hareide.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Hareide: – Det har ikke sunket inn

– Vil vinne hver kamp

Stjernespissen og kapteinen Markus Rosenberg gleder seg til mesterligaåpningen på hjemmebane. Han fortalte at Malmö-spillerne ikke bryr seg om at pressen spekulerer at de håper å ta 3.-plassen i gruppe A.

– Alle hjemmekampene kommer til å bli viktige, for det er her vi har størst sjanse til å ta poengene våre. Samtidig sikter vi ikke mot tredjeplassen, men mot å vinne hver kamp. Vi satser så klart på tre poeng (mot Olympiakos), sa Rosenberg.

Hareide sa at han håper å ha midtbanemannen Markus Halsti klar til onsdagens kamp. Olympiakos mangler på sin side Vassiliki Papantonopoulou, Dimitris Siovas og David Fuster.