Tévez senket tappert Malmö

Åge Hareides Malmö-lag forsvarte seg godt, men måtte til slutt gi tapt borte mot Juventus i sin første mesterligakamp. Foto: AP / NTB Scanpix.

Åge Hareides Malmö-lag forsvarte seg godt, men måtte til slutt gi tapt borte mot Juventus i sin første mesterligakamp. Carlos Tévez sikret 2-0-seier med en flott måldobbel.

Argentineren scoret sine første mål i mesterligaen på over fem år og hindret dermed det som kunne blitt et sensasjonelt Malmö-poeng i Torino.

Det svenske laget var på ingen måte en kasteball på bortebane i Fotball-Europas beste selskap.

Samtidig ble forskjellen på lagene mer og mer synlig utover i kampen. Malmö skapte lite og måtte konsentrere seg om å spille godt defensivt. Det fungerte inntil Tévez' første fulltreffer.

For etter pause skrudde Juventus-laget opp farten, mens fansen skrudde opp volumet. Og Malmö-forsvaret hang ikke med da vertene viste stor gjennombruddskraft i det 59. minutt.

Tévez spilte til Kwadwo Asamoah, som lekkert hælflikket tilbake til spissen før han satte ballen kontrollert inn til 1-0.

Perlescoring

Malmö savnet stjernespissen Markus Rosenberg etter at han måtte gi seg på grunn av kramper tidlig i annen omgang. Og uten den hjemvendte utenlandsproffen ble det tungt for Hareides menn.

Juventus var stadig best og førte kampen etter scoringen. Derfor var det også fortjent da Tévez punkterte oppgjøret i siste ordinære spilleminutt. Han skrudde et frispark inn via lengste stolpe og feiret med en robotaktig dans.

Seier for Elabdellaoui

Malmö har havnet i en knalltøff gruppe der også Olympiakos og forrige sesongs finalist Atlético Madrid spiller. Overraskende stakk de greske vertene av med tre poeng hjemme mot Atlético tirsdag.

Omar Elabdellaoui spilte hele kampen på Olympiakos' høyreback i sin første opptreden i mesterligaen. Han fikk se Barcelona-innleide Ibrahim Afellay stjele showet den første halvtimen.

Kantspilleren var servitør da Arthur Masuaku gjorde 1-0 i det 13. minutt, mens han selv doblet til 2-0. Mario Mandzukic reduserte til før pause og holdt liv i spanjolenes seiershåp.

Kostas Mitroglou trygget ledelsen for Olympiakos drøye kvarteret før slutt, og da ble Antoine Griezmanns 2-3-redusering bare et trøstemål for Atlético.