Ny nedtur for Solskjær

Etter en god sesongåpning går det stadig tyngre for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff i engelsk mesterskapsserie. Foto: AP / NTB scanpix.

Etter en god sesongåpning går det stadig tyngre for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff i engelsk mesterskapsserie. Tirsdag tapte laget 0-1 hjemme for Middlesbrough.

Cardiff har falt til 17.-plass etter en rekke på tre tap og én uavgjort på de siste fire kampene. Mot Boro klarte Solskjærs menn aldri å slå tilbake etter Enrique «Kike» Garcías scoring i det 2. minuttet.

Mats Møller Dæhli startet kampen for vertene, mens Magnus Wolff Eikrem var plassert på benken. Tidlig i annen omgang ble Dæhli erstattet av en mer offensiv spiller i Adam Le Fondre.

Cardiff var nær scoring i sluttminuttene, men Aron Gunnarssons skuddforsøk snek seg like utenfor stolpen. 0-1-tapet ga mer vann på mølla for de supporterne som ønsker Solskjærs avgang.

– Det er mitt ansvar å finne løsningen. Vi har en utmerket tropp med massevis av talent som bør sikre at vi kjemper om opprykk tilbake til Premier League, skrev Solskjær i programmet til tirsdagens kamp.

Publikum buet laget av banen både til pause og etter kampen, og ga klart uttrykk for at de ikke synes Solskjær er i ferd med å finne løsningen.

Norske scoringer

En langt lystigere kveld ble det for Alexander Tettey, som åpnet scoringskontoen da Norwich vant 3-0 borte mot Brentford. Ifølge klubbens Twitter-konto scoret nordmannen på pasning fra Wes Hoolahan i det 68. minutt.

Cameron Jerome økte ledelsen to ganger de siste 20 minuttene og sørget for at Norwich klatret til topps i ligaen.

På øvre halvdel av tabellen ligger også Ipswich etter 2-0 over Brighton tirsdag kveld. Den norske venstrebacken Jonathan Parr gjorde 1-0 etter 78 minutter, mens Daryl Murphy trygget seieren tre minutter før slutt.

Tettey og Parr spilte begge 90 minutter for sine lag.