Sliteseier for Solskjærs Cardiff

VIKTIG: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tok tre viktige poeng tirsdag kveld. (Foto: NTB scanpix)
VIKTIG: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tok tre viktige poeng tirsdag kveld. (Foto: NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær fortsatte den suksessrike sesongstarten med 1-0 over Wigan tirsdag. Etter seieren advarte han ligarivalene om at Cardiff bare vil bli bedre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nicky Maynards scoring etter 52 minutter ble den eneste i kampen mot Uwe Röslers lag. Etter tre seriekamper kjemper ubeseirede Cardiff i toppen av engelsk mesterskapsserie med sju poeng.

– Det var ikke veldig vakkert, og vi spilte ikke i nærheten av lagets potensial, men de bakerste fem var praktfulle, sa Solskjær til Sky Sports.

– Vi spilte ikke bra, men det viktige for meg er at jeg vet vi kan bli bedre. Og vi er glad for å vise at vi har utviklet og forbedret forsvarsspillet vårt, la han til.

Les også: Solskjær fikk sparken i Cardiff City

Trenger tid

For hjemmelaget var keeper David Marshall nok en gang viktig med et par nøkkelredninger. Wigan var slett ikke ufarlige, men Cardiff-målvakten var i det vanskelige hjørnet.

Og i en åpen kamp var det altså vertene som trakk det lengste strået etter å ha startet friskt i annen omgang. Maynard scoret fra kort hold etter at Kenwyne Jones hadde headet videre en corner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Nå handler det om å samle dette laget. Vi har hentet to nye spillere denne uken, og det vil ta tid før vi spiller den fotballen vi virkelig ønsker. Når overgangsvinduet er stengt får vi en rekke kamper og lærer hverandre bedre å kjenne, sa Solskjær.

Frustrert Rösler

I pausen byttet han ut Mats Møller Dæhli. Nordmannen hadde noen gode involveringer, men gjorde ingen stor kamp for hjemmelaget. Magnus Wolff Eikrem var ubenyttet reserve.

Dæhli ble erstattet av Anthony Pilkington, som dermed fikk sin debut for Cardiff. Vingen ble nylig hentet fra Norwich.

Wigan-manager Uwe Rösler var langt fra fornøyd med tirsdagens resultat. Han uttalte til og med at han ville vært «ødelagt» med ett poeng.

– Tror du andre lag vil dominere her som i dag? Jeg tror ikke det. Vi dominerte i 90 minutter bortsett fra når det gjaldt å putte ballen i mål, mente tyskeren.

Han står med ett fattig poeng fra tre kamper, mens Cardiff har slått Huddersfield og spilt uavgjort mot Blackburn tidligere.