Den beste øvelsen for bakside lår

Du trenger ikke et treningsstudio for å gjøre kroppen klar for skiturene i påsken. Her er øvelsene du enkelt kan gjøre med det du har for hånden på hytta.

Hele saken » Se video

Hvilken eggeplomme ser mest normal ut for deg?

Noen eggeplommer er gulere enn andre. Sjekk hvorfor.

Hele saken » 8

Få tirsdagens skirapport: Husk solkrem!

Slik er skiføre og vær tirsdag 31. mars. Få oppdatert informasjon om snøforhold, vær på kjente skidestinajsoner, samt smøretips og reportasjer på ABC Nyheter.

Hele saken » Se video

Røde Kors: – Kom dere på tur

Gråvær har ført til at Røde Kors har hatt mindre å gjøre denne påsken enn under fjorårets utfart. Nå er finværet på vei, så hjelpekorpsene har kun en oppfordring: – Kom dere på tur.

Hele saken »

Har du kontroll på disse musklene?

Du trenger ikke et treningsstudio for å gjøre kroppen klar for skiturene i påsken. Slik trener du sidemuskulaturen med utstyr du har på hytta.

Hele saken » Se video

Mistet kona i kreft: – Tar tid å bearbeide sorgen

I 2003 mistet den tidligere kombinertløperen Halldor Skard sin første kone i kreft. Det opplevde han som et stort nederlag. – Jeg fortalte hun skulle vinne kampen, men hun klarte det ikke, sier en gråtkvalt Skard.

Hele saken » Se video

Her er vår nye påskefavoritt

Ikke alle reiser til påskefjellet denne uken.

Hele saken » 1

Vet du egentlig hva denne inneholder?

Og vet du hva de ulike tingene brukes til. Røde Kors guider deg gjennom førstehjelpsskrinet, og hvordan det brukes om ulykken først er ute.

Hele saken » Se video

Tips for en trygg påske på sjøen

Påske betyr årets første båttur for mange. Havner du i trøbbel må du få oversikt over skadene, varsle og beholde roen, er rådene fra Redningsselskapet.

Hele saken »

Vi spiser 4,6 millioner egg hver dag i påsken

Det er i påsken vi spiser flest vanlige egg. Visste du at de kan spises lenge etter holdbarhetsdatoen, og at egg som har blitt gamle, flyter når du legger dem i vann?

Hele saken »

Påskekos i flasker og papp

Påske er den tiden på året hvor vi samles på hytta, reiser til fjells, skiturer og har lange hyggelige kvelder med slekt og venner – eller med en god krim i godstolen.

Hele saken » 1

Her er barnas påskefavoritter

Vi tok med et assortert utvalg påskegodt og lot fire barn i Seilduken barnehage i Oslo smake og gi sin dom. Se vår uformelle påskegodt-test her. 

Hele saken » Se video

Påskesol kan være like sterk som sommersol

Skal du til fjells eller på solferie i påsken? Kreftforeningen oppfordrer deg til å huske solbeskyttelse, for UV-strålene kan ofte være sterkere enn du tror.

Hele saken » 2

Slik blir lammekoteletter superdigg

Du må kjenne til ett triks for å få det til.

Hele saken »