Ingen personer savnet etter brann på Sunnmøre

Søndag kveld begynte det å brenne i et hybelhus på Sjøholt camping i Ørskog kommune i Møre og Romsdal. Alle personer er gjort rede for.

Tre barn lettere skadd i snøskred i Hammerfest

Det har gått flere snøskred i Nord-Norge i helgen. Et stort snøskred tok med seg tre gutter på aketur i Hammerfest søndag.

Lasteskip mistet yacht i høye bølger – endte opp i Egersund

Plutselig brottsjø førte til at en 46 fots yacht datt av et lasteskip sør for Hidra i Flekkefjord. Yachten traff senere land i Egersund.

Mann i koma etter voldsepisode

En mann i slutten av 30-årene lå søndag kveld fremdeles i koma etter en alvorlig voldsepisode i Båtsfjord i Finnmark. Siktede blir holdt i arrest inntil videre.

Kvinne overfalt i sitt eget hjem i Nedre Eiker

En kvinne i 30-årene er lagt inn på sykehus etter at hun sent lørdag kved ble overfalt av to ukjente menn og utsatt for grov vold i sitt eget hjem Solbergelva i Nedre Eiker i Buskerud.

Halvering av antall bønder på 20 år

Antall bønder i Hordaland er nesten halvert de siste 20 årene. Det verst rammede sektoren er melkeprodusentene, som er blitt 70 prosent færre.

NTNU får økonomifakultet

Fagområdene innen økonomi ved NTNU Trondheim, Ålesund og Gjøvik blir lagt inn i et nytt økonomifakultetet.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden