Mann pågrepet for draps­for­søk

En mann er pågrepet for drapsforsøk etter husbråk på St. Hanshaugen i Oslo, der en person ble slått i hodet med øks.

71-åring døde etter tra­fikk­ulykke på Otta

En kvinne som ble skadd i en trafikkulykke på Otta i Oppland fredag, døde av skadene hun pådro seg. Ektemannen omkom i den samme ulykken.

Ting­ret­ten vil løslate to draps­sik­tede i Bergen

Bergen tingrett mener politiets beviser ikke er gode nok for fortsatt varetekt i saken der to personer er siktet for et overdosedrap i Bergen i 2012.

Tre fiske­tu­ris­ter druknet vest for Nordkapp

Tre fisketurister er funnet omkommet etter at båten de satt i, gikk rundt i området ved Gjesværstappan i Nordkapp kommune.

Motor­syk­list kritisk skadd ved Jessheim

En motorsyklist er fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter å ha kjørt inn i midtdeleren ved påkjøringen på E6 ved Jessheim.

To funnet døde etter hytte­brann

En hytte sto lørdag ettermiddag i full fyr på Eidsmangen i Våler. En bil sto utenfor, og to personer ble funnet døde inne i hytta.

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke

En motorsyklist i 50-årene er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter å ha kollidert med en bil ved Leira i Oppland.

To pågrepet etter å ha truet bussjåfør med kniv

En bussjåfør ble lettere skadd da han ble truet av menn med kniv som ikke hadde penger til bussbillett i Lillesotra lørdag.

Mann til sykehus etter utfor­kjø­ring ved Rudskogen

En mann i 60-årene er fløyet til Ullevål sykehus etter at han kjørte av banen ved Rudskogen Motorsenter i Østfold lørdag. Mannen skal ha fått en illebefinnende, opplyser politiet.

Kolonne av alko­hol­smug­lere stanset på E6

Politiet og tollvesenet stanset tidlig lørdag morgen fem biler som alle var fullastet med alkohol på strekningen mellom Svinesund og Moss.

Volds­of­fer­er­stat­ning til 120 som fikk sakene henlagt

I fjor fikk 120 kvinner erstatning fra Kontoret for voldsoffererstatning (KFV) selv om voldtektssakene deres var henlagt av politiet.