Hedmark

Artist til sykehus etter bilkrasj med hest

Den norske artisten Admiral P måtte sy flere sting i ansiktet etter at bilen han satt i kolliderte med en løpsk hest ved Trysil i Hedmark søndag ettermiddag.

Hele saken » 1

Sp vil tillate pepperspray mot ulv

Hedmark Senterparti vedtok lørdag en resolusjon hvor de går inn for at alle som bor i ulveutsatte strøk skal kunne skaffe seg pepperspray til selvforsvar.

Hele saken » 10

Barna til drapsoffer får bli i Norge

Barna til den afghanske kvinnen som ble drept på Hamar i fjor høst, får likevel bli i Norge. Faren deres er fengslet, tiltalt for drapet.

Hele saken » 1

Tenåringer til sykehus etter utforkjøring på Magnor

To menn i slutten av tenårene ble brakt til Innlandet sykehus etter en utforkjøring på riksvei 2 på Magnor i Hedmark torsdag kveld.

Hele saken »

Voldtektssiktet mann i Rena løslatt

Politiet har løslatt en mann i 20-årene som er siktet for å ha voldtatt en jevnaldrende kvinne inne i Rena leir i Hedmark natt til søndag.

Hele saken »

Mann mistenkt for mordbrannforsøk nekter å la seg avhøre

Politiet bekrefter at de vil avhøre en 38 år gammel mann som er mistenkt for mordbrannforsøk mot sorenskriveren på Hamar. Men mannen nekter å forklare seg.

Hele saken »

To kritisk skadd i trafikkulykke i Hedmark

En mann og en kvinne ble kritisk skadd i en kollisjon i Nybergsund i Trysil torsdag.

Hele saken »

Ung kvinne alvorlig skadd ved militærleir

En 19 år gammel kvinne fra Oslo ble alvorlig skadd i en hendelse med et skytevåpen på Terningmoen leir i Elverum i Hedmark mandag kveld.

Hele saken »

Lastebilsjåfør omkom i ulykke i Flå

En 35 år gammel mann omkom etter at lastebilen han kjørte, havnet utenfor veien og veltet på riksvei 7 ved i Flå i Hallingdal like etter midnatt mandag.

Hele saken »

To personer til sykehus etter brann på Hamar

To personer ble sendt til sykehus for kontroll etter en brann i et leilighetskompleks i Hamar sentrum sent mandag kveld.

Hele saken »

Brannen på barneskole i Hedmark er under kontroll

Brannen på Korsmo skole i Sør-Odal kommune i Hedmark er under kontroll i 16-tiden mandag. Elever og lærere er alle i god behold.

Hele saken » 1