Tror voldsskadd kvinne i Moelv kjenner gjerningsmannen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet tror en kvinne som ble alvorlig skadd i en voldssak i Moelv, kjenner gjerningsmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men fordi kvinnen hele torsdag kveld lå på operasjonsbordet, har ikke politiet fått avhørt henne.

Væpnet politi i Moelv lette torsdag etter gjerningsmannen etter at en kvinne i slutten av tjueårene ble funnet med omfattende skader om formiddagen. Politiet vet ikke hvem som påførte kvinnen skadene, men avviser torsdag kveld at det dreier seg om et tilfelle av blind vold.

– Vi har grunn til å tro at det er en relasjon mellom offer og gjerningsmann, men vi har ikke hatt mulighet til å snakke med kvinnen fordi hun har ligget på operasjonsbordet på sykehuset hele ettermiddagen og kvelden, sier lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad til NTB torsdag kveld.

– Politiet håper å få avhørt henne fredag og få brakt mer klarhet i hvem gjerningsmannen kan være, sier han videre.

Kvinnen er utenlandsk, men bor på Moelv. Hun skal ikke ha noen familie i området.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen ble påført alvorlige skader flere steder på kroppen, men er utenfor livsfare. Kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet, Torvild Sveen sier hun har skader i ansikt, hender, mage og bryst.

Kvinnen ble funnet av forbipasserende like ved Kilde skole i Moelv. Politiets krimteknikere jobbet torsdag kveld fremdeles på åstedet og med å avhøre vitner.

Vi vet ikke hvem mannen er eller hvor det er blitt av ham, men vi tror ikke folk i Moelv behøver å være urolige for at en ukjent gjerningsmann går løs, sier Krogstad.