Politiet ferdig på åsted på Sollihøgda

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble tidlig natt til fredag ferdig med undersøkelsene på stedet der en person ble funnet død i en bil på Sollihøgda i Buskerud.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er lite vi kan si ennå. Vi jobber fortsatt med å få identifisert avdøde, sier operasjonsleder Stig Væråmoen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Det var en tilfeldig forbipasserende som like etter klokka 21 torsdag kveld oppdaget den døde personen som satt i en parkert bil på en rasteplass ved E16 på Sollihøgda. Den døde ble funnet på en rasteplass ved nordgående retning på E16, like etter Nestunnelen.

Det er foreløpig ikke konkludert med hva som har skjedd, og politiet utelukker ikke at det er dreier seg om et selvmord.

Bilen den døde personen satt i, er en utenlandskregistrert varebil. Åstedet var ferdig undersøkt av kriminalteknikere i 2-tiden. Da ble avdøde også hentet av et begravelsesbyrå.

Ifølge Væråmoen var det ingen ytre tegn som kunne tyde på at avdøde hadde vært utsatt for vold eller blitt påført skade.

– Utover dagen vil vi vurdere ytterligere etterforskning, men det er foreløpig ikke noe som tyder på at det vil skje, sier operasjonslederen.