Musikk

Personlige Paus-tolkninger

Ole Paus har gitt mange norske artister låter som de har gjort til sine. Nå har han samlet låter han ikke har skrevet selv, men som han til gjengjeld har gjort til sine.

 

Hele saken »

Über-kvinnelighet?

Celine Dion lager musikk for individer som holder seg med høyttalere størrelse XL og lydisolerte glasskap, skriver Tom Skjeklesæther.

Hele saken »

Antidepressiv ironibombe

Liverpool-baserte The Wombats er i ferd med å legge verden for sine føtter med sin smittende partypunk. Nå er debutalbumet her.

 

Hele saken »

Fine rariteter

At The Killers allerede gir ut en samling rarities virker kanskje litt tidlig, men materialet er på langt vei godt nok.

Hele saken »

Ingen nødvendighet

På «American Gangster» har Jay-Z har gjort det igjen! ABC Nyheters anmelder skjønner bare ikke hvorfor.

 

Hele saken »

Utrydningstruet i Norge?

I ukas Full av fuzz-spalte lurer Tom Skjeklesæther på hvorfor norske musikkritikere jevnt over har vært så lunkne til Eagles sitt nye album.

Hele saken » 3

Tok en Marilyn Monroe

Elvis Costello sang bursdagssang for Hillary Clinton.

Hele saken »

Med hjertet i New York

Willie Nile talar gärna om tillståndet i Amerika: han tycker distinkt illa om Bush, men älskar sitt land och sin stad. På onsdag är en av New Yorks sista rockpoeter tillbaka i Stockholm med ett syfte

Hele saken »

Super stemning, elendig lyd

Det er lite å sette fingeren ved å måle publikumsresponsen under gårsdagens konsert med Kaiser Chiefs. Teknisk trøbbel og elendig lyd står derimot til stryk.

 

Hele saken »

Lyttelua 29 (Hastverk er lastverk…)

Lyttelua dykker denne gang i arkivet og børster støv av gamle godsaker, samtidig nikkes det til nye ting som ikke nødvendigvis er så ille som enkelte anmelderne skal ha det til.

&n

Hele saken »