Musikk

40 demoartister klare

Etter rekordmange påmeldte begynner bookingen til by:Larm 2008 å ta form. Nå er de 40 første navnene klare.

 

Hele saken »

Stemningsfullt gjennombrudd

Svenske Christian Kjellvander anløper med sitt tredje album som mer enn noe tidligere er støpt i høstens stemningsfulle, dunkle og Minor Majority-inspirerte lys.

 

Hele saken »

Cave-album i mars

Nick Cave & The Bad Seed er tilbake med nytt materiale i mars.

 

Hele saken »

Særpreg uten vokal

Det står respekt av et plateselskap som tør slippe et instrumentalalbum som mikser jazzens sjel med pedal steel-artisten Robert Randolph og tankene Ry Cooder hadde på «Paris, Texas».

 

Hele saken »

Ville, ville vesten!

Det er bare å ta av seg cowboyhatten og bøye seg i ørkenstøvet. Blitzen Trapper har laget deilig psykedelisk indie-country.

 

Hele saken »

Djevelsk tøft

Monster Magnet, kongene av tung psykedelia, returnerer med et bunnsolid album.

Hele saken »

Fengslende fengende

Med «100 Days, 100 Nights» av og med Sharon Jones trer 00-tallets Stax, Daptone Records, inn på det norske platemarkedet. Sent, men godt.

Hele saken »

Hey Ho Let's go (to Nashville)

Visste du at det eneste gjenlevende medlemmet av punkbandet The Ramones møtte opp i Nashville med banjo og mandolin i forrige uke? Tom Skjeklesæther rapporterer fra cowboybyen.

Hele saken »

I Springsteens fotspor

Chatham County Line er for tiden på en omfattende norgesturne sammen med Jonas Fjeld. ABC Nyheter har tatt en prat med dem.

 

Hele saken »

Spektakulære undergrunnsgiganter

De kanadiske indierockerne i Arcade Fire er ikke fullt så indie lengre. I går viste de til fulle at de snart er for et stadionband å regne.

 

Hele saken »