Musikk

Cave-album i mars

Nick Cave & The Bad Seed er tilbake med nytt materiale i mars.

 

Hele saken »

Særpreg uten vokal

Det står respekt av et plateselskap som tør slippe et instrumentalalbum som mikser jazzens sjel med pedal steel-artisten Robert Randolph og tankene Ry Cooder hadde på «Paris, Texas».

 

Hele saken »

Ville, ville vesten!

Det er bare å ta av seg cowboyhatten og bøye seg i ørkenstøvet. Blitzen Trapper har laget deilig psykedelisk indie-country.

 

Hele saken »

Djevelsk tøft

Monster Magnet, kongene av tung psykedelia, returnerer med et bunnsolid album.

Hele saken »

Fengslende fengende

Med «100 Days, 100 Nights» av og med Sharon Jones trer 00-tallets Stax, Daptone Records, inn på det norske platemarkedet. Sent, men godt.

Hele saken »

Hey Ho Let's go (to Nashville)

Visste du at det eneste gjenlevende medlemmet av punkbandet The Ramones møtte opp i Nashville med banjo og mandolin i forrige uke? Tom Skjeklesæther rapporterer fra cowboybyen.

Hele saken »

I Springsteens fotspor

Chatham County Line er for tiden på en omfattende norgesturne sammen med Jonas Fjeld. ABC Nyheter har tatt en prat med dem.

 

Hele saken »

Spektakulære undergrunnsgiganter

De kanadiske indierockerne i Arcade Fire er ikke fullt så indie lengre. I går viste de til fulle at de snart er for et stadionband å regne.

 

Hele saken »

Lyttelua 28 (Yes, we love you!)

Lyttelua holder seg hjemme i stua med musikken fra Oslo World Music Festival på plate, men har vært på 80-tallsnostalgitripp i Dublin.

 

Hele saken »

Den fineste popen

Vi har igjen dykket i arkivet og børstet støv av en god gammel popklassiker. Denne gang handler det om Prefab Sprout og «Steve McQueen» fra 1985.
Hele saken » 1