Musikk

Marvin Gayes arvinger vant fram i plagiatstrid

Soullegenden Marvin Gayes arvinger er tilkjent erstatning etter at en jury ga dem medhold i at Robin Thicke og Pharrell Williams' hit «Blurred Lines» er plagiat.

Hele saken »

Nå kan du spille på «usynlige» trommer

Hadde det vært greit med et trommesett du har plass til i sekken? Et britisk firma har utviklet virtuelle trommer, som de håper kan erstatte dagens høylytte og plasskrevende slagverk.

Hele saken » Se video

Artist til sykehus etter bilkrasj med hest

Den norske artisten Admiral P måtte sy flere sting i ansiktet etter at bilen han satt i kolliderte med en løpsk hest ved Trysil i Hedmark søndag ettermiddag.

Hele saken » 1

Smokey Robinson: Motowns hoffleverandør

En gang i tiden var Motown «the sound of young America», og hoffleverandøren til den unge lyden var Smokey Robinson. I dag, torsdag 19. februar, fyller han 75 år.

Hele saken »

Rapperen Vanilla Ice er pågrepet for innbrudd

Artisten Vanilla Ice, kjent for superhiten «Ice Ice Baby», er pågrepet og siktet for innbrudd og grovt tyveri i Florida. Her fra den røde løperen under premieren av spillefilmen «That's My Boy» hvor han spilte seg selv. 

Hele saken » Se video

Vanilla Ice siktet for innbrudd i Florida

Artisten Vanilla Ice, kjent for superhiten «Ice Ice Baby», er pågrepet og siktet for innbrudd og grovt tyveri i Florida.

Hele saken » 3

Samtidig, et helt annet sted i verden ...

Bli med på en rundreise i verden og se hva som ellers foregår. Kloden rundt er våre venner engasjert i kultur, sport, mat, familie, underholdning og alt som gjør livet verdt å leve.

Hele saken »

Slik vart me kvitt piratene i Norge

Resten av verda ser mot oss i vantru – korleis klarde me å nesten utrydda ulovleg nedlasting av musikk i Norge?

Hele saken » 6

Raser mot Vår Staudes intervju av Arshad Maimouni

«God morgen Norge»-programlederen får kritikk etter å ha vinklet intervjuet med artisten på hans religion og hvor han «kommer fra».

Hele saken » 18

– Cash skrev tidenes kjærlighetsbrev

Setninger Johnny Cash skrev til kona June Carter Cash til 65-årsdagen hennes, er kåret til tidenes beste kjærlighetsbrev.

Hele saken »