Musikk

A-ha gjenforenes

A-ha bekrefter at bandet gjenforenes og forplikter seg til et to år langt samarbeid. Paul Waaktaar-Savoy sier han allerede har «et par killerlåter liggende».

Hele saken »

Toto-bassist er død

Bassist i det amerikanske rockebandet Toto, Mike Porcaro, er død, 59 år gammel.

Hele saken »

MGP-vinnere satser på britiske og sveitsiske stemmer

MGP-vinner Kjetil Mørland har levd et musikerliv i England, mens duettpartner Debrah Scarlett har bodd i Sveits. Nå satser de på turnering i nettopp disse landene for å gjøre låten kjent.

Hele saken » 1

Mørland & Debrah Scarlett til Eurovision-finalen

Mørland & Debrah Scarlett og låten «A Monster Like Me» gikk til topps i MGP-finalen lørdag og skal representere Norge i den internasjonale finalen i Wien.

Hele saken » 3

Hit-artister må punge ut 60 mill. til Marvin Gayes familie

Artisene Robin Thicke og Pharrell Williams ble anklaget for plagiat av soulsangeren Marvin Gayes familie, og etter en to uker lang rettssak kom juryen frem til at hitlåten «Blurred Lines» fra 2013 er et brudd på opphavsretten da den er for lik den avdøde Gayes «Got to Give it Up» fra 1977.

Hele saken » Se video

Marvin Gayes arvinger vant fram i plagiatstrid

Soullegenden Marvin Gayes arvinger er tilkjent erstatning etter at en jury ga dem medhold i at Robin Thicke og Pharrell Williams' hit «Blurred Lines» er plagiat.

Hele saken »

Nå kan du spille på «usynlige» trommer

Hadde det vært greit med et trommesett du har plass til i sekken? Et britisk firma har utviklet virtuelle trommer, som de håper kan erstatte dagens høylytte og plasskrevende slagverk.

Hele saken » Se video

Artist til sykehus etter bilkrasj med hest

Den norske artisten Admiral P måtte sy flere sting i ansiktet etter at bilen han satt i kolliderte med en løpsk hest ved Trysil i Hedmark søndag ettermiddag.

Hele saken » 1

Smokey Robinson: Motowns hoffleverandør

En gang i tiden var Motown «the sound of young America», og hoffleverandøren til den unge lyden var Smokey Robinson. I dag, torsdag 19. februar, fyller han 75 år.

Hele saken »

Rapperen Vanilla Ice er pågrepet for innbrudd

Artisten Vanilla Ice, kjent for superhiten «Ice Ice Baby», er pågrepet og siktet for innbrudd og grovt tyveri i Florida. Her fra den røde løperen under premieren av spillefilmen «That's My Boy» hvor han spilte seg selv. 

Hele saken » Se video